De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Gitte van der Linden

Negatieve en positieve ervaringen. één van de tandartsen heeft mij letterlijk met een niet passend gebit laten lopen en heeft hier totaal niet naar geluisterd.

2013

Reactie CDC Complete tandzorg:

Er waren duidelijke redenen buiten CDC, waarom u enige tijd met een een niet passend gebit heeft gelopen. Hierover is destijds contact geweest en willen wij u ook nogmaals toelichten. Het probleem... Er waren duidelijke redenen buiten CDC, waarom u enige tijd met een een niet passend gebit heeft gelopen. Hierover is destijds contact geweest en willen wij u ook nogmaals toelichten. Het probleem is inmiddels verholpen.

S. Gesink

Vanaf dag 1 ben ik goed en deskundig geholpen. Eventuele vragen werden beantwoord en de de tandartsen zelf verstaan hun vak, ook met pijnloos behandelen.

2008

jp boersma

Van begin tot eind een goede ervaring geweest , heel klantvriendelijk en duidelijke uitleg wat er moest gebeuren.

2014

Chris vd Biggelaar

Helemaal top! Ik durfde jaren niet naar de tandarts maar ben super goed geholpen!

2014

JJT Bekkers

Ik ben inmiddels al enkele jaren in jullie bestand en heb het altijd als erg positief ervaren. Na mij zijn er op aanraden van mij al enkele kennissen bij jullie geweest en die hebben het ook goed... Ik ben inmiddels al enkele jaren in jullie bestand en heb het altijd als erg positief ervaren. Na mij zijn er op aanraden van mij al enkele kennissen bij jullie geweest en die hebben het ook goed ervaren

Ik dacht dat het in 2008 is geweest

Ik ben erg te spreken over de vriendelijkheid en de bejegening.
Ik ben erg te spreken over de vriendelijkheid en de bejegening.
Maar door het feit dat ik na 3 maanden nog niet kan eten met de prothese, erg veel last heb van drukplekken, kan ik niet aangeven dat ik tevreden ben over (het resultaat van) mijn behandeling. Kennelijk hoor ik bij de 15 - 20 % patiënten die extra zorg nodig heeft. Ik ben al vele malen terug geweest bij de tandtechnicus en wordt dan uiterst correct behandeld.
Bij de intake heb ik al aangegeven dat ik problemen verwachtte, gezien mijn eerdere slechte ervaringen met een deelprothese. Helaas is dit ook uitgekomen. Ik verwachtte een meer onderzoeksmatige benadering en een planmatige aanpak. Graag wil ik eea mondeling toelichten.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Graag willen wij contact met u hebben over uw (gebits)situatie. Aangezien u uw beoordeling anoniem heeft geplaatst kunnen wij niet zelf contact met u opnemen. Alvast dank.

Goeie ervaring..super vriendelijk en deskundig personeel

Gerda Bruinewoud-Veldhuis

Het maken van een afspraak vind ik een regelrechte ramp. 2 tot 3 maanden wachttijd voor het maken van een rebase vind ik niet kunnen. Wel is het zo dat bij directe afgrijselijke pijnklachten de... Het maken van een afspraak vind ik een regelrechte ramp. 2 tot 3 maanden wachttijd voor het maken van een rebase vind ik niet kunnen. Wel is het zo dat bij directe afgrijselijke pijnklachten de volgende dag een behandeling plaats kan vinden.

2010

Vooralsnog goed