De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Sander Sanders

Was uitstekend

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

wachttijden zoveel mogelijk beperken.

Prima . zoals het moet

niks op aan te merken

Justin

Mijn bezoekjes aan cdc zijn altijd kort maar ik word altijd prima ontvangen en de behandelingen zijn altijd prima naar wens.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Als sterke punten vind ik de professionele uitstraling en service. Verbeterpunten kan ik zo snel niet bedenken.

anoniem

Ondanks Corona-maatregelen klantvriendelijk geholpen.

n.v.t.

Marlene

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Willem geeft mij vertrouwen, ik ben erg angstig maar hij en zijn assistent geven mij de rust en tijd.

Vriendelijk

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Pijnlijke controle de hele dag last gehad Zou ook fijn zijn om een tandarts te krijgen ipv altijd assistenten

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw reactie. Wij gaan dit intern bespreken.
Dank u wel voor uw reactie. Wij gaan dit intern bespreken.
Het beleid van CDC is dat de controles en preventieve behandelingen door, om en om, de tandarts / mondhygiënist / preventieassistent uitgevoerd worden waarbij altijd de tandarts toezicht houdt en ingelicht wordt in geval van veranderingen van status van het gebit.

Gert Jan de Gier

anoniem

Slecht, als een client angstig is en je dan toch in het narcosecentrum wordt behandeld zonder dat dit van te voren is gezegd werkt traumatiserend, ik begrijp dat dit niet anders kon vanwege corona... Slecht, als een client angstig is en je dan toch in het narcosecentrum wordt behandeld zonder dat dit van te voren is gezegd werkt traumatiserend, ik begrijp dat dit niet anders kon vanwege corona maar had dit graag vooraf geweten.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

beter inspelen op angsten van een client die in het dossier vermeld staan, als een client een prothese heeft is de angst voor de tandarts niet weg!

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw tip. Wij zullen er op toezien dat de locatie vooraf nog duidelijker gecommuniceerd wordt.

Alles verliep soepel, zoals ik gewend ben bij cdc

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

sterk punt, afspraken lopen niet uit.

Veerdonk

.?..