De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

C Schellekens

Ik ben door jullie heel goed geholpen. Ik heb nergens last van gehad.

C Schellekens

Ik ben door jullie heel goed geholpen. Ik heb nergens last van gehad.

J.v.d. Vliet

Ik ben zeer tevreden over mijn kliksysteem prothese. De intake was erg summier en men ging er vanuit dat alles binnen 3 maanden zou zijn geregeld. Er werd niet gesproken over de rol van de... Ik ben zeer tevreden over mijn kliksysteem prothese. De intake was erg summier en men ging er vanuit dat alles binnen 3 maanden zou zijn geregeld. Er werd niet gesproken over de rol van de verzekering, die van enorm belang bleek. jammer gemiste kans. De voorlichting kan beter. Omdat mijn eerste aanvraag bij de verz werd afgewezen ging men er na ruim een jaar van uit dat ik alle voorlichting al gehad had. Dat was zeker niet zo bleek achteraf. Afspraken die in januari werden gemaakt bleken in mei niet te kloppen. Er was onvoldoende tussentijd (tussen twee behandelingen op 1 dag) gereserveerd. Daardoor heb ik voor me zelf een verkeerde planning gemaakt en liepen andere afspraken spaak. Over de behandelingen van de tandartsen ben ik zeer tevreden. Goede informatie over wat en hoe ze het gaan doen gaf veel rust.

Advertentie huis-aan-huisblad

Fam. VanderFeesten Weert

Prima ervaring met CDC Dit in tegenstelling met andere tandartsen. Zij leveren een zeer top prestatie en geven een goede nazorg. Een voorbeeld voor andere bedrijven in de gezondheidszorg.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via andere websites (Telegraaf, Tandarts.nl, Kliniekervaringen, Zorgvergelijker, Independer, Etc)

i.van.dijk

Goede ervaring.

van rheenen

Zoals altijd geen klachten

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Advertentie in magazine of tijdschrijft

Plezierige benadering, fijne behandeling, prettige wachtruimtes

Astrid Resoort

Prima! Koen luisterd heel goed en dat zorgt voor een perfect zittend gebit!

mjm valentijn

Mijn ervaring met cdc is prima

Weet ik niet (meer)

Goed, afspraken zijn snel gemaakt en de herinneringen per email zijn prettig. Je wordt wel door veel verschillende mensen geholpen. Wel zijn ze allemaal even vriendelijk. Een extra compliment aan de... Goed, afspraken zijn snel gemaakt en de herinneringen per email zijn prettig. Je wordt wel door veel verschillende mensen geholpen. Wel zijn ze allemaal even vriendelijk. Een extra compliment aan de persoon die bij mij het infuus inbracht. Ik had duidelijk mijn probleem/angst hierover aangegeven nav een eerdere ervaring bij een operatie in het ziekenhuis. Zij heeft dit zeer goed opgepakt(ik was zo onder zeil) en ik heb een zeer goede ervaring nu dankzij haar. Dankzij het juiste prikken ook geen problemen nadien ervaren.

TV reclame