De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Wim Capelle

Heel prettig en dat geweten dat ik al huiver van het woord tandarts😳

Gemoedelijk

Hendriksen

Ik vind het raar dat tijdens de narcose-behandeling niet een gaatje in het ondergebit gevuld is?

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Iets minder gehaast de behandelkamer in. Mij was gezegd dat ik om 12.15u aanwezig moest zijn, dan eerst een kort gesprek zou hebben met de persoon die de narcose regelt en dat ze rond 13.15u de... Iets minder gehaast de behandelkamer in. Mij was gezegd dat ik om 12.15u aanwezig moest zijn, dan eerst een kort gesprek zou hebben met de persoon die de narcose regelt en dat ze rond 13.15u de behandeling zouden starten. We waren op tijd aanwezig, nog geen 2 minuten in de wachtkamer waarna er een half gesprek plaatsvond in de gang richting de behandelkamer en voor ik het goed en wel doorhad kreeg ik al een kap over mijn mond voor de narcose...

Mark

Goed ontvangen

Hoi

Bianca

Mijn zoon (20) is autistisch en heeft ptss, vanaf jongs af aan kon hij daardoor bijna nergens terecht of ze maakte hem nog banger waardoor hij uiteindelijk helemaal niet durfde, na jaren zoeken en... Mijn zoon (20) is autistisch en heeft ptss, vanaf jongs af aan kon hij daardoor bijna nergens terecht of ze maakte hem nog banger waardoor hij uiteindelijk helemaal niet durfde, na jaren zoeken en met pijn lopen kwamen we via via bij CDC terecht, ze behandelen je hier als persoon en hebben heel veel begrip, mijn zoon voelde zich eindelijk gehoord waardoor hij de stap naar behandeling onder narcose durfde te nemen, zelfs zijn angst voor naalden heeft hij dankzij hun overwonnen, ook al wonen we er 2,5 uur vandaan, het was en is het 100% waard, deze tandarts praktijk is zeker autismevriendelijk en angstvriendelijk, vind jullie allemaal kanjers, bij deze ontzettend bedankt

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Jullie zijn overal sterk in

Zeer tevreden

Hans

Erg fijn.

Erg deskundig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Niet dat ik zo weet ben tevreden tot nu toe

William

Alles was prima geregeld. Goede planning en niet te lang hoeven te wachten.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Mensen met overgewicht kunnen alleen op een zaterdag onder volledige narcose, dat is jammer. Daardoor duurt het heel lang voordat je aan de beurt bent.

Richard Dirven

Zeer goed er wordt naar je geluisterd en ze nemen de tijd voor je ondanks mijn angst

Ik heb geen verbeterpunten