De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Anton Molenschot

ALS ALLES AFGEWERKT IS KAN IK PAS EEN EIND OORDEEL GEVEN.
DE BEHANDELING WAS GOED.
ALLEEN DE TANDEN WAREN NIET GOED GETELD .DUS DE REKENING VIEL TEGEN.

Yolanda Meijer-Verwoest

Is erg goed heb een click gebit laten aanmeten.

Radio reclame

G.J.M. Rietveld

Een heel goede stap geweest; vlotte correcte afhandeling van afspraken en vragen......prima tandartsbehandeling bij de extracties (voor een zo bang iemand als ik) ......geduldige en begripvolle... Een heel goede stap geweest; vlotte correcte afhandeling van afspraken en vragen......prima tandartsbehandeling bij de extracties (voor een zo bang iemand als ik) ......geduldige en begripvolle veranderingen aan mijn prothese en heel prettige preventie-assistent, waar ik me op mijn gemak voel en van leer.
Het aanzien van de kliniek en de inrichting is rustgevend en er hangt (wonderlijk genoeg) geen sfeer van stress.
Ik geef mijn positieve waardering dóór.

Op aanbeveling (van vrienden/kennissen)

In eerste instantie goed maar bij de laatste afspraak was de behandelende arts niet aardig. Ik had kleefpasta op mijn kunstgebit anders viel het uit mijn mond, daar deed hij moeilijk over gooide... In eerste instantie goed maar bij de laatste afspraak was de behandelende arts niet aardig. Ik had kleefpasta op mijn kunstgebit anders viel het uit mijn mond, daar deed hij moeilijk over gooide wat gaasjes in mijn schoot met de opmerking. Mond schoonmaken en liep weg. Daarna moest ik 5 uren wachten , de arts vroeg waar ik om die tijd was voor dat ik kon antwoorden zei hij ik moet het nu weten. Ik heb hem gezegd dat ik dan in de wachtruimte zou zijn. Half 2 werd kwart voor 3 dat vond ik wel erg lang bij navraag aan de balie werd ik daarna direct geholpen . Een dag na deze behandeling had ik blauwe lippen en wangen zo had hij er aan zitten trekken en knijpen, ik gebruik ascal dat is de reden waarom ik blauw werd maar dat is bij u bekent ik heb dan ook 3 dagen mijn werk niet kunnen doen vanwege mijn uiterlijk Waar kan ik de schade claimen? Als zelfstandige ondernemer . Samen gevat ik ben de laatste keer als een hond behandeld. Als het zo is en ik heb de volgende keer deze arts weer dan ga ik direct weer richting huiswaarts . Ik wil behandeld worden als patiënt en niet als een hond . U mag gerust mijn naam weten S Hibma

TV reclame

Henk Lussenburg

Kan niet anders zeggen dan een perfecte ervaring. CDC is zeker geen doorsnee tandarts.

Rob Koster

Punctueel, correct, service gericht en prima behandelingen

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zoeken op internet (bijv. Google)

huub Sistermanns

Bij het plaatsen van klikgebit lange wachttijd, verder geen klachten

Weet ik niet (meer)

j.c.vd wal

Uitstekend

Bart

Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zoeken op internet (bijv. Google)

Corry Oosterloo

Ik heb hele goed ervaring met de kliniek, het is jammer dat jullie te ver zitten vanaf Lelystad.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn etc.)