De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Klasse kliniek geweldige prestaties

eigen initiatief

Schriek

Merk dat alles zo snel mogelijk gedaan moet worden.

Internet

Helaas werd bij het intake consult geadviseerd om een boven en onder frame te laten rebasen. Toen ik op de afspraak kwam, bleek dat niet mogelijk bij de bovenkaak omdat dit van een soort materiaal... Helaas werd bij het intake consult geadviseerd om een boven en onder frame te laten rebasen. Toen ik op de afspraak kwam, bleek dat niet mogelijk bij de bovenkaak omdat dit van een soort materiaal gemaakt is waarbij jullie dat niet kunnen/niet mogelijk is. Misschien had dit in de eerste instantie beter bekeken kunnen worden.
Helaas is het probleem met de onderkaak ook nog niet opgelost. Mijn vraag was om de kiezen op te hogen zodat de rand van het metalen van het frame, los komt te liggen omdat ik steeds snel kapot tandvlees heb en dit is erg gevoelig als daar een frame op drukt. Het is wel ge-rebased maar niet voldoende waardoor het probleem al weer terug is.
Ik kreeg het advies om eerst boven een nieuwe partiele prothese aan te laten meten. Helaas kan ik hiervoor niet bij jullie terecht als ik voor hetzelfde materiaal kies. Het lijkt dat daardoor niemand zich verantwoordelijk voelt voor mijn klachten omdat de schuld naar de ander geschoven wordt.

Via via.....
Google voor informatie.

adelaars

Elke keer lange wachttijden de laatste keer bijna 2 uur betalingen via een incassobureau die een vrij dwingende tekst heeft

Internet

Tonnie de Pooter

Zeer deskundig! Was wat negatief in het nieuws maar ben er zelf boos over! Veel te ver getrokken wat de media meedeeld!!

Google

Peter van Grieken

Stijlvol en vakkundig,gesprekken gaan wat gehaast.

Tv programma, live style

J.A van Mourik

Ik ben tot nog toe tevreden over de ontvangst en behandeling maar ben van mening dat de stand van kiezen en tanden t.o.v. elkaar niet goed is. Ik wil hier op terug komen bij volgend bezoek.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Mijn vrouw werd eerder bij uw firma behandeld. Zonder klachten!!!!!!!!!!!!!!. Ik heb Uw website nooit bezocht en kan hierover bij de eerste vraag geen oordeel vellen.

Alles netjes en gewoon goed

nieuwsblad

Reitsma - Derks

Niet fijn. Bent een produkt waar geld aan te verdienen is.

Reclame tv

Dorrie Oosterbosch

Vriendelijk en bekwaam personeel .
zorgen dat alles goed in orde is .

internet