De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Goed tevreden

Ineke van Maurik

Goedenmiddag, ik kwam bij de kliniek omdat ik na een burnout, bang was geworden voor een tandarts en behandeling uitstelde. Eerste keer intake, vriendelijk ontvangen, aangegeven dat angst mijn... Goedenmiddag, ik kwam bij de kliniek omdat ik na een burnout, bang was geworden voor een tandarts en behandeling uitstelde. Eerste keer intake, vriendelijk ontvangen, aangegeven dat angst mijn drijfveer was te komen. Er is offerte gemaakt, die heb ik getekend en afspraak voor behandeling gemaakt waarbij ik aangaf dat goede verdoving zou worden gegeven. Bij de vervolgafspraak was ik benieuwd hoe de behandeling van iemand met angst zou zijn, maar er gebeurde eigenlijk niets. Ik kreeg te horen dat tandsteen werd weggehaald (geen angstbehandeling oid, niet verdoofd ?) .. eigenlijk ging het wel, dus niets van gezegd en verder prettige mensen, dus vooruit maar. Maar toen bleek dat dit ook een intake was terwijl ik voor behandeling kwam. Nu weer nieuwe afspraken gepland. Die doe ik nog wel maar gezien feit dat jullie dienstverlening niet anders is, dan een andere tandarts en het voor mij een eind rijden is, zal ik het ondanks vriendelijke behandeling nog moeten bezien of ik hierna patiënt blijf.

Tevreden over CDC

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Op aanbeveling (van vrienden/kennissen)

Goed.

TV reclame

Nsrskskrkrs

Zoeken op internet (bijv. Google)

Wij zijn allebij bij CDC in behandeling ik heb nog nooit geen klachten gehad alles prima verzorgd van A tot Z

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Op aanbeveling (van vrienden/kennissen)

Fijn behandeld. echter gezien de reisafstand liever geen vervolgafspraak maar 1 totale behandeling.

TV reclame

Joan verouden

Sinds ik bij CDC voel ik me enorm op mijn gemak, daardoor is de angst ook weg.

I. Chateleux

Zeer prettig. Je voelt je welkom. Vroeger vreselijk bang voor tandarts: nu helemaal niet meer

Geen opmerkingen