De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Van gerwen

Prettig duidelijk

Aquraat

anoniem

Alles prima geregeld ,wat we bij jullie gewend zijn.

voor ons niet nodig

Naar de tandarts gaan is nooit leuk. Ze gingen wel heel goed om met mijn dochtertje van 3 die zelfs haar mond open durfde te doen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zet het duidelijk in het dossier van de cliënt dat ze bang zijn voor de tandarts! Dat is nou net de reden dat ik naar cdc kom en elke keer zijn jullie weer verrast als ik moet huilen als een... Zet het duidelijk in het dossier van de cliënt dat ze bang zijn voor de tandarts! Dat is nou net de reden dat ik naar cdc kom en elke keer zijn jullie weer verrast als ik moet huilen als een handeling te lang duurt of pijn doet. Zet een pop up in het dossier zodat je weet wie je binnen roept!!!!!!!!

Reactie CDC Complete tandzorg:

Beste 'anoniem', bedankt voor uw feedback/review. We zullen uw verbeterpunt intern bespreken en noteren. CDC staat erom bekend dat we juist met angst heel goed omgaan, dus we betreuren enorm nu te... Beste 'anoniem', bedankt voor uw feedback/review. We zullen uw verbeterpunt intern bespreken en noteren. CDC staat erom bekend dat we juist met angst heel goed omgaan, dus we betreuren enorm nu te vernemen dat u dat zo niet ervaart. We gaan ons uiterste best doen dat u dit niet meer zo gaat ervaren bij uw volgende bezoek aan onze kliniek. Fijn dat uw dochtertje de angst niet heeft. Dat houden we graag zo! Team CDC.

Jammer dat er niet naar de angst wordt gekeken wel toen ik onder narcose ging dat was prima maar in de vervolgtraject wordt er gedaan of angst niet bestaat , iets meer rekening houden zou beter zijn

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Proberen mensen met angst gerust te stellen

Reactie CDC Complete tandzorg:

Beste 'anoniem', dank u wel voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken want het is zeker belangrijk dat u na de narcose goed en geduldig behandeld wordt met de wetenschap dat u zo bang bent.... Beste 'anoniem', dank u wel voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken want het is zeker belangrijk dat u na de narcose goed en geduldig behandeld wordt met de wetenschap dat u zo bang bent. Daarom staat CDC juist bekend, dus het spijt ons dat u dat zo niet heeft ervaren. Omdat u anoniem heeft gereageerd, adviseren wij u dit ook persoonlijk aan te geven bij uw volgende bezoek. Vertel het ons gerust, tegen uw behandelaar en/of de zorgconsulent.
Team CDC

anoniem

Onpersoonlijk

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

de patiënt persoonlijker behandelen en niet bezig zijn met het oplossen van een ander probleem tijdens de behandeling

Reactie CDC Complete tandzorg:

Beste 'anoniem', dank u wel voor uw feedback. We zullen de situatie intern bespreken en hopelijk ervaart u een persoonlijkere benadering bij uw volgende bezoek aan onze kliniek. Team CDC.

Tineke Kruik

x