De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Ben uitstekend behandeld, en goed voorgelicht.

huis aan huis blad

Hetty J. mik

Vanaf het eerste moment (2005 het intake gesprek) tot op de dag van vandaag uitstekend !
Altijd vriendelijk, deskundig, betrouwbaar, bereikbaar, luisterend en meedenkend, zou haast zeggen meevoelend, met na elke behandeling een zeer goed voelend en prachtig eindresultaat

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Lang geleden (2005) van horen zeggen, toenmalige reclame uitingen en publicaties over wie ze zijn, wat ze doen, waarom ze het doen en hoe ze het doen

Jos van Opstal

Vakmanschap is aanwezig. Maar lange wachttijden ondanks afspraak. Te veel wijzigingen in de behandel procedure door het kaar heen.

Via mijn zoon.

Netjes, goed, eigenlijk alles volgens afspraak.

Google

Henk Reijs

Was voor mij een derempel nemen,maar het personeel is vriendelijk en gerelaxed.

Omroep Brabant.

IHoeijmakers

Ik heb de behandeling als prettig ervaren,vriendelijke mensen,voor iedere behandeling goede uitleg en geruststelling.Ik was heel erg bang van tevoren om mijn tanden te laten trekken maar achteraf... Ik heb de behandeling als prettig ervaren,vriendelijke mensen,voor iedere behandeling goede uitleg en geruststelling.Ik was heel erg bang van tevoren om mijn tanden te laten trekken maar achteraf viel dit reuze mee.Ook de implantaten zetten viel reuze mee ik ben er heel blij mee.Ook wil ik Koen bedanken voor het mooie gebit dat hij gemaakt heeft ik kan weer fatsoenlijk eten wat natuurlijk ook een genot is. CDC bedankt voor alles

Via internet

Marloes de Kort

Goede sfeer, vakkundig en vriendelijk personeel.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

CDC was bekend bij mij omdat ik in Best woon

R. Kuiper

Zeer goede ervaring.
Personeel is zeer beleefd.

Via internet

Willem ten Hove

Mijn ervaring met CDC is goed.

Tineke van Heck

Dit jaar mijn boven gebit eruit laten halen heb nu een kustgebit en ik durf weer te lachen hoef mij niet meer te schamen

via een mail