De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Zeer goede kliniek

Zeer goed en prettig

Via een familielid.

Na enkele jaren eindelijk een tandtechnicus bij jullie gevonden die wel luisterde naar mijn wensen en zag naar mijn gebit niet goed paste!! en weer kan lachen zonder dat ik mijn onder gebit moest... Na enkele jaren eindelijk een tandtechnicus bij jullie gevonden die wel luisterde naar mijn wensen en zag naar mijn gebit niet goed paste!! en weer kan lachen zonder dat ik mijn onder gebit moest tegenhouden. Kan voor het eerst weer een banaan doormidden bijten, wat eerst onmogelijk was. Zelfs een stokbroodje doorbijten dank je
wel Harout Stepanian

Google

Uitstekend behandeld en klantvriendelijk.

Reclame

Ik heb goede ervaring met de kliniek

google

Clientgericht

mondreclame

c.c.van willes

Moet zeggen dat ik goede ervaringen heb met CDC kliniek , alleen de laatste keer toen ik een scheurtje in m,n boven prothese had en deze gemaakt moest worden heeft het in totaal 4.5 uur geduurd ,... Moet zeggen dat ik goede ervaringen heb met CDC kliniek , alleen de laatste keer toen ik een scheurtje in m,n boven prothese had en deze gemaakt moest worden heeft het in totaal 4.5 uur geduurd , werd nogal laat geroepen ze hadden er lang over gedaan terwijl mij gezegd was dat het 2 uur zou duren resultaat dat ik op terug weg naar Oostzaan erg in de file heb gestaan terwijl ik het zo mooi had gepland , en dat vond ik minder leuk
Maar verder bevalt m,n prothese erg goed en de controle is altijd zeer prettig

via internet en media

wout rijs

Prima ervaring ,duidelijke afspraken en goed geholpen

advertentie in een blad

Prima.