De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Moeilijkheden met een bep.pers.lid aan de balie gehad. Kon er moeilijk doorheen komen om de pers. te krijgen die ik wilde voor de behandeling, (want er zitten helaas grote verschillen in... Moeilijkheden met een bep.pers.lid aan de balie gehad. Kon er moeilijk doorheen komen om de pers. te krijgen die ik wilde voor de behandeling, (want er zitten helaas grote verschillen in deskundigheid)
Gelukkig was er een assistente achter(niet aan de balie) die er wel voor gezorgd heeft dat ik de juiste pers.kreeg.

Huis aan huiskrant

Reactie CDC Complete tandzorg:

CDC werkt met een team van medewerkers met verschillende tandheelkundige specialisme's. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om door dezelfde medewerker te worden behandeld. U kunt wel uw voorkeur... CDC werkt met een team van medewerkers met verschillende tandheelkundige specialisme's. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om door dezelfde medewerker te worden behandeld. U kunt wel uw voorkeur aangeven, zodat wij hiervan een aantekening maken in uw dossier. Zodat u waar mogelijk telkens door dezelfde medewerker wordt behandeld.

Ik ben blij dat ik na hele lange tijd de weg weer naar de tandarts gevonden heb.

Een tandarts zal nooit mijn vriend worden echter heb het lef weer om te gaan.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via een collega die ook bang was voor de tandarts

Prima kliniek

Google

Berry Weijers

Prima en deskundige, oog voor de individuele patient

googlee

gerrits c

Klasse de reis er naar toe meer dan waard

via televisie en internet

Ik ging voor een erg ingrijpende behandeling en ik werd bijzonder goed geholpen. erg aardige en vakkundige mensen.

advertentie in weekbladen

Pieter

Al circa 12 jaar prima ervaringen: Vakkundigheid, service , prijsstelling en bereikbaarheid.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Destijds bij de eerste vestiging via artikel in een magazine.

Heel goed.

Internet

n fortuin

Uitstekend

internet

Frank Boleij

Die is uitstekend, goede voorlichting en uitleg en perfect uitgevoerd.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Door een vriend, die deelde zijn ervaring