De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

anoniem

Hele prettige ervaring (naar de omstandigheden) en eigenlijk moet ik zeggen over de tandarts angst heen gekomen.

nee

Jan Willem van Schijndel

Zeer prettig

Geen opmerkingen

Teun van Gameren

Het is allemaal goed verlopen is

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Alles verloopt zoals is afgesproken.

V Buuren

Laatse keer slecht

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw review. We nemen graag contact met u om uw ontevredenheid te bespreken. Team CDC

Gevoel dat er niet echt geluisterd is naar mij kwa angst alleen wat er moest gebeuren

Nog beter luisteren

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw review. Omdat u deze met 'anoniem' heeft ingevuld, zouden we graag contact met u willen m.b.t. uw punten over het vertrouwen en het (voorlopige) resultaat. We willen graag dat we u... Bedankt voor uw review. Omdat u deze met 'anoniem' heeft ingevuld, zouden we graag contact met u willen m.b.t. uw punten over het vertrouwen en het (voorlopige) resultaat. We willen graag dat we u hier ook super tevreden over bent. Zou u hierover contact willen opnemen en vragen naar onze praktijk manager. Dank u wel. Team CDC

Jan van Kimmenade

Ga zo door

Ans Jonker - Pullen

Zeer prettig. Geen intake gesprek gehad kom hier al jaren

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Moest nu iets langer wachten dan anders

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw review. U kan bij intake ook n.v.t. aankruisen ipv één ster. Maar we begrijpen uw bedoeling! Tot de volgende keer. Fijn dat u ons zo goed waardeert. Team CDC

Positief

xxxx

bert.gabriel@ggze.nl

Erg vriendelijk bij aankomst en vorige x heb ik degene die mij helpt nl. Marja al de hemel in geprezen gezien zij erg vriendelijk is alles goed uitlegt en in de omgang zeer bekwaam is.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Goede begeleiding cq advies en erg vriendelijk in de omgang door alle medewerkers. Een tip; heb van de week met Marja besproken dit zelfde vorige x ook al door heb gestuurd waar zij niets van heeft... Goede begeleiding cq advies en erg vriendelijk in de omgang door alle medewerkers. Een tip; heb van de week met Marja besproken dit zelfde vorige x ook al door heb gestuurd waar zij niets van heeft gehoord daarom een advies dat wel aan het personeel door te brieven dat motiveert altijd.