De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Het zijn lange dagen, met veel wachten. Het loopt bijna altijd uit in de tijd, zowel starttijd als tijd-gereed. De zit is redelijk comfortabel, maar minder als het lang duurt.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Bij eerste behandeling beter communiceren hoe het traject daarna zal zijn. Meer aandacht en advies geven bij de uiterlijke kant, kleur en vorm.
Positief: meedenken en flexibiliteit van...
Positief: meedenken en flexibiliteit van behandelaar Wibo.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw feedback. De verbeterpunten zullen we intern bespreken en het complimentje aan Wibo overbrengen. :-)
Team CDC.

anoniem

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw feedback. We zullen ons best doen om u nog tevredener te krijgen :-)
We adviseren u graag uw mening/ wensen m.b.t. het eindresultaat te bespreken met uw behandelaar wat de mogelijkheden zijn. Tot de volgende keer! Team CDC.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u zo tevreden bent over het eindresultaat! Aan de overige punten zullen we werken zodat u die bij een volgende keer nog hoger beoordelen kan ;-)
Fijne dag...
Fijne dag nog. Team CDC.

Sacha

Hartelijk welkom en duidelijk overzicht met toekomstige afspraken

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Wachttijden in lounge verkorten/ uitloop tijden verkorten

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw feedback. De wachttijden zo kort mogelijk houden, blijft altijd een groot aandachtspunt van ons. Sommige dagen, vooral als er tandtechnische werkzaamheden in het lab nodig zijn,... Dank u wel voor uw feedback. De wachttijden zo kort mogelijk houden, blijft altijd een groot aandachtspunt van ons. Sommige dagen, vooral als er tandtechnische werkzaamheden in het lab nodig zijn, zijn moeilijk goed te plannen. Ook als er door ziekte iemand uitvalt in ons lab, willen we toch nog iedereen dezelfde dag helpen; maar kan het wel uitlopen. We doen ons uiterste best in ieder geval ;-) Nogmaals bedankt voor uw reactie. Team CDC

Ano

Mwaaaah

Nope

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw reactie en beoordeling. We nemen graag contact met u op zodat we exacter weten wat we beter hadden kunnen doen. Team CDC

Coby de Rijk

Heel goed.

Nee, het werkt perfect.

Suzan Bongers

Zeer goed

Ank Verwoerd

Erg vriendelijk en begripvol. Ze nemen echt de tijd.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Tot nu toe als zeer prettig ervaren, gezien mijn ervaringen nog steeds wat terughoudend. Sorry maar eerst zien of nu bij CDC wel alles afgemaakt wordt, heb bij andere tandartsen / praktijken hier... Tot nu toe als zeer prettig ervaren, gezien mijn ervaringen nog steeds wat terughoudend. Sorry maar eerst zien of nu bij CDC wel alles afgemaakt wordt, heb bij andere tandartsen / praktijken hier slechte ervaringen mee.

Jeroen Janssen

Heel erg prettig en deskundig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De herinnering is erg fijn en het prettige , rustige sfeer die er heerst

Leen

Alles verliep volgens afspraak.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Er is niets aan te merken!