De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Lauritz E. Verwer

Ik heb een prima ervaring gedurende meerdere jaren met CDC

Via familielid

R.G. Munsterman

Ik ben hier in 2009 terechtgekomen en sindsdien naar volle tevredenheid behandeld (gebitsrenovatie; daarna halfjaarlijkse controle).

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via de website van CDC (in 2009).

John

Onduidelijke en soms interechte rekeningen

binq

De ervaring ik heb hier een goed ngevoel aan overgehouden ik zou het iedereen aanraden

Prima ontvangst zonder wachttijden.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via advertentie in krant.

W van de looij hoens

Een klant binnenhalen is de kunst maar dan nog te vreden houden daar mag cdc
Een klant binnenhalen is de kunst maar dan nog te vreden houden daar mag cdc
Wel iets meer haar best doen. personeel allemaal heel aardig. Maar onderlinge afstemming of opbouw dossier kan mi beter.

Reclame

via mijn vrouw

Heuvelmans

Over het algemeen goed. Wel erg duur.

Via mondreclame

A. KUIPERS-WIERSMA

HEEL GOED

HUIS AAN HUIS

Steeds negatiever. Bij elke controle een ander persoon , waarvan ik de laatste keren niet zeker was of het een mondhygieniste of een tandarts was. Zij was wel degene die beoordeelde of verdere... Steeds negatiever. Bij elke controle een ander persoon , waarvan ik de laatste keren niet zeker was of het een mondhygieniste of een tandarts was. Zij was wel degene die beoordeelde of verdere behandeling nodig was. Behandeling is vriendelijk maar zeer onpersoonlijk men afstandelijk. Er is geen mogelijkheid om enige "vertrouwensband "met behandelaar op te bouwen. CDC is een fabriek misschien deskundig maar weinig vertrouwenwekkend. Kil .
De inrichting is weliswaar modern maar niet warm. Het lijkt wel of je in een meubelshowroom zit.

internet