De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Kom sinds enige jaren bij CDC , ben erg tevreden, je wordt altijd snel geholpen, het personeel is deskundig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

via de tandarts in bilthoven

Alles wat tanduitvoering betreft hebben wij als prima/ met kennis, ervaren, helaas is de mondelinge overdracht wat ons betreft nog lang niet op dat zelfde niveau. Met name de tandartsen hebben wij... Alles wat tanduitvoering betreft hebben wij als prima/ met kennis, ervaren, helaas is de mondelinge overdracht wat ons betreft nog lang niet op dat zelfde niveau. Met name de tandartsen hebben wij als weinig spreekvaardig ervaren. Het zijn de assistenten eromheen die het vriendelijk maken.

internet gezocht.

Vriendelijk ondersteunend personeel, met geduld.
Kundig jong inhoudelijk personeel, waarbij er in een team gewerkt wordt aan jouw gebit.

Ik ben heel erg te spreken over de...
Vriendelijk ondersteunend personeel, met geduld.

Ik ben heel erg te spreken over de bejegening van mevr Joy van Zandten (achternaam kan ik mis hebben), zij heeft mij het vertrouwen gegeven waar ik al jaren naar zocht. Ik heb meer inzicht in wat de tandarts wel of niet kan doen en ik durf mij gebit weer te onderhouden. Zij is de reden dat ik na een twijfelachtige intake toch bij cdc ben gebleven.

Internet

Over het algemeen goed

Internet

Correlje-hereygers

Deze keer in April een goede en meelevende preventie assistente - de vorige keer een assistente die weinig empathische vermogens had - en m.i. hoort dit wel in dit vak.

google in 2010 of 2011

Cherrin Wauben

huis aan huis blad

Redelijk, moest voor een rebrace maar dat ging de eerste keer niet en dus moest ik terug komen. vervolgens veel te strak dus veel pijn dus voor derde keer terug en ook toen was de pijn niet geheel... Redelijk, moest voor een rebrace maar dat ging de eerste keer niet en dus moest ik terug komen. vervolgens veel te strak dus veel pijn dus voor derde keer terug en ook toen was de pijn niet geheel weg. baal ik dus van. maar had geen zin om weer helemaal naar best te komen

vriendin

Edwin Heemskerk

Juiste combinatie van opvallend commercieel bezig zijn en oog hebben voor de klant

Google

n van de ven

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Was angstig en mn moeder had hier goede ervaring

Jenny van Toor de Rouw

Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!