De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Verzorgend netjes en goed
We komen al heel lang

Al jaren klant

J H Peters

Ook tijdens de periodieke controles van de implantaten en de prothese is CDC een uitstekende organisatie.
Ga vooral zo door.

Ervaring is goed ben best tevreden .

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

via brabands dagblad t.v.

Ik ben heel tevreden over het eerste bezoek en de vervolg afspraken en ben uitermate vriendelijk geholpen.

Internet

Leo van Dijk

Correcte,heldere in-take en technisch zeer verzorgde behandeling bij inbrengen van 3 implantaten in mijn onderkaak.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via vrienden in contact gekomen.

Frits Schreurs

Ik heb een brug en een aantal kronen. Weinig problemen, goede controles ieder halfjaar, een maal brug gerepareerd, viel onder garantie, perfect!

TV reclame

Anke Smit

Jammer dat de implantaten in de bovenkaak het niet gehouden hebben, maar de kliniek doet er alles aan om je op je gemak te stellen en met oplossingen te komen.

Google en tv

M Schultz

Personeel vriendelijk en stelt op gemak. Had alleen een minder gevoel bij de tandartsassistente tijdens de kroonbehandeling. Vond het ook vreemd dat ik geen tandarts zag bij periodieke controle en... Personeel vriendelijk en stelt op gemak. Had alleen een minder gevoel bij de tandartsassistente tijdens de kroonbehandeling. Vond het ook vreemd dat ik geen tandarts zag bij periodieke controle en zelf moest vragen wat de functie van de behandelaarster was

Via collega