De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Ik moet in totaal 400 km rijden om bij de kliniek te komen. Na twee uur in de auto valt het niet mee om ook nog eens te moeten wachten eer je wordt behandeld. Daar is hier kennelijk rekening mee... Ik moet in totaal 400 km rijden om bij de kliniek te komen. Na twee uur in de auto valt het niet mee om ook nog eens te moeten wachten eer je wordt behandeld. Daar is hier kennelijk rekening mee gehouden: afspraak maken gaat uiterst vlot en op het afgesproken tijdstip hoef je niet te wachten; eer je een tijdschrift van de leestafel hebt kunnen pakken ben je al aan de beurt. Personeel is uiterst vriendelijk en het interieur van de kliniek heeft een moderne en prettige uitstraling.

Google

De Rijk

Goede ervaring en na jaren angst ga ik nu met gerust hart naar de tandarts

Google

Hans Sieverding

Via mijn vrouw.

GOED

JAREN GELEDEN: KENNIS

K.G. Frentz

Een gedegen wijze van de aanpak van de tandzorg zoals ik die heb ontvangen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Via Google gezocht en op basis van 'zachte' factoren de keuze gemaakt voor CDC.

gea de graaf

via via

google

Zeer vriendelijke en geruststellende benadering van de patiënt. Erg prettig voor de angsthaas! Er wordt niet om de zaken heen gedraaid: het is zoals het is maar genoeg opties gegeven ter... Zeer vriendelijke en geruststellende benadering van de patiënt. Erg prettig voor de angsthaas! Er wordt niet om de zaken heen gedraaid: het is zoals het is maar genoeg opties gegeven ter verbetering, genezing of verfraaiing. Het heeft mij geholpen de hoge tandartsdrempel makkelijker over te stappen. Ik ben zo tevreden dat ik patiënt blijf!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Google. Ingetypte zoekterm: tandarts voor bangeriken :)