De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

stellen je heel goed op je gemak als je bang bent.

S. Zillekens

Was prima geregeld

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Het bezoek was top. Moest wel wat langer wachten dan de tijd van de afspraak. Vriendelijk personeel en de coronamaatregelen werden goed nageleefd.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De wachtkamer vond ik een vrij kille uitstraling hebben. Die zou je iets op kunnen leuken.

Anoniem maar zeer tevreden

Fatsoenlijk en goed,afspraak was goed

ANONIEM

Heel goed

Faruk Pehlivan

Goed en ben tevreden

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Online en via de telefoon was alles prima, ook tijdens het maken van de fotos werd ik op mijn gemak gesteld. Echter werd ik niet echt op mijn gemak gesteld bij de tandarts/assistenten. Dit vond ik... Online en via de telefoon was alles prima, ook tijdens het maken van de fotos werd ik op mijn gemak gesteld. Echter werd ik niet echt op mijn gemak gesteld bij de tandarts/assistenten. Dit vond ik nogal tekort schieten. Ook liep de afspraak uit tussen de fotos maken en de tandarts waardoor ik bijna 1.5 uur moest wachte

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zorg dat er eerder gemeld word als de afspraken uitlopen, en zorg dat de tandartsen/assistenten meer gericht zijn op angstige klanten.

A. Keijser

Ik als angstpatient heb een hele goede ervaring met CDC kliniek! Erg lieve tandartsen, ze stelde mij echt oo mijn gemak! Ik had gekozen voor een narcosebehandeling. Voor mensen met angst voor de... Ik als angstpatient heb een hele goede ervaring met CDC kliniek! Erg lieve tandartsen, ze stelde mij echt oo mijn gemak! Ik had gekozen voor een narcosebehandeling. Voor mensen met angst voor de tandarts is dit echt een uitkomst. Deze kliniek zou ik zeker aanbevelen!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Alles heel positief, kan niets anders zeggen!!??

Lia Verweij

Ben heel erg tevreden.
Vriendelijke mensen die alles goed uitleggen, en me op mijn gemak stelde

Vriendelijke mensen

Gijsbert van Vugt

Goed, netjes ontvangen, behandeld

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

sterke punten was het contact en vriendelijkheid van personeel. Verbeter puntje is wat meer een gesprek. nu was dat meer tijdens het echte onderzoek en dan ben je meer gespannen en kun je niet goed... sterke punten was het contact en vriendelijkheid van personeel. Verbeter puntje is wat meer een gesprek. nu was dat meer tijdens het echte onderzoek en dan ben je meer gespannen en kun je niet goed nadenken wat je nu eigenlijk wel of niet wil laten behandelen. wat de voor een nadelen zijn iets wel of niet te laten behandelen.