De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Rini de wit

Alles loopt perfect. De afspraak, de behandeling en de nazorg.
Kortom geen klachten, alleen maar complimenten. Carry on the way you do.

Kayleigh

Baliemedewerker en mevrouw die foto’s maakten waren super aardig en rustig. Na de foto’s heb ik 70! Minuten moeten wachten tot ik naar de tandarts zelf kan. Hij was niet aardig. Legde alles slecht... Baliemedewerker en mevrouw die foto’s maakten waren super aardig en rustig. Na de foto’s heb ik 70! Minuten moeten wachten tot ik naar de tandarts zelf kan. Hij was niet aardig. Legde alles slecht uit en luisterde compleet niet naar wat ik te vertellen had

Geen idee

Angel

Super!!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Geen op of aanmerkingen. Ik ben zeer te vreden. Ik was na het tv programma naar mijn eigen tandarts gegaan, die zit hier eind van mijn straat. Ik was daar helemaal niet tevreden over en ben weer... Geen op of aanmerkingen. Ik ben zeer te vreden. Ik was na het tv programma naar mijn eigen tandarts gegaan, die zit hier eind van mijn straat. Ik was daar helemaal niet tevreden over en ben weer naar jullie toe gekomen. Ook al moet ik er een uur voor rijden!

Jeannine van den hout

Zeer prettig, heel fijn hoe ze met mijn angst zijn omgegaan

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Alle afspraken liepen op tijd!

Toine Horsten

Prettig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Iets meer uitleg over noodzaak röntgen.

Anita Kip

Zeer positief! Vriendelijk receptiepersoneel, vriendelijke behandelaren, duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De duidelijkheid over wat er nodig is aan behandeling, wat er gedaan wordt, het opstellen van het behandelplan en de begroting. Ik kan geen verbeterpunten of tips bedenken op dit moment.

Anoniem.

Was allemaal goed geregeld.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Een verbeterpunt! We missen de lekkere chocolademelk. ??

spapens

Zeer prettige ontvangst en goed advies

Vriendelijkheid-vakbekwaam

anoniem

Inge

Vriendelijke balie medewerkers, heel fijne preventieassistente (Marja)! Voelt alles goed aan. Niet lang wachten, werd juist exact op tijd geholpen. Luisterend oor en begrip en af en toe beetje... Vriendelijke balie medewerkers, heel fijne preventieassistente (Marja)! Voelt alles goed aan. Niet lang wachten, werd juist exact op tijd geholpen. Luisterend oor en begrip en af en toe beetje humor, perfecte benadering!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ga zo door. Het is ongelooflijk dat ik (met mijn tandarts angst) nu toch graag naar jullie toe ga. Dat is te danken aan de medewerkers, deskundig, aardig en empathisch!!!