De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Danny

Vriendelijk personeel ,fijne wachtruimtes
Wachttijd nagenoeg op tijd

Vakkundig personeel

RC van der Leek

Was goed, en redelijk snel aan de beurt

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

in de middag wat lang wachten tot gebit klaar is

Zeer goed. Heelvriendelijk personeel.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Misschien dat de wachttijden anders gepland worden. Met de bezoeken moet je regelmatig erg lang wachten voor je aan de beurt bent.

Tevreden

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Duidelijker zijn over behandeling en de eventuele bijwerkingen ,

Heel goed

Nee of niet

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u voor uw feedback. Echter u beveelt onze kliniek niet aan?
Per ongeluk hopelijk op 'nee' geklikt ipv 'ja'?
Kan gebeuren hoor ;-)
Team CDC

anoniem

Goed', nee niet goed , ook dat niet goed we moeten er een eind voor rijden en moesten telkens voor een kleinigheidje terugkomen , en daar tussen veel te lange wachttijden, kunstgebid is werkelijk... Goed', nee niet goed , ook dat niet goed we moeten er een eind voor rijden en moesten telkens voor een kleinigheidje terugkomen , en daar tussen veel te lange wachttijden, kunstgebid is werkelijk een ramp!!!!!!!!!!!!!!rekeni

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

rekening houden met patient die van ver moet komen en niet zulke lange wachttijden tussendoor !!!!!

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u voor uw feedback. Dit helpt ons enorm om onze service en kwaliteit hoog te houden. Zo te lezen hebben wij u hierin erg teleurgesteld. Omdat u deze enquête anoniem heeft ingevuld, kunnen wij... Dank u voor uw feedback. Dit helpt ons enorm om onze service en kwaliteit hoog te houden. Zo te lezen hebben wij u hierin erg teleurgesteld. Omdat u deze enquête anoniem heeft ingevuld, kunnen wij geen contact opnemen. Zou u hierover met ons contact op willen nemen, als dat niet al gebeurd is. Het is geen excuus, maar we hebben afgelopen jaren ook regelmatig uitval gehad van medewerkers ivm corona en helaas zijn daardoor mensen soms vaker terug moeten komen. Dat spijt ons zeer. Nogmaals bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons over uw ervaring op de hoogte te brengen. Team CDC

Marianne vd Eijnden

Ik werd heel goed ontvangen, helaas was de behandeling een uur vertraagt. Wat wel heeeeel veel stress opleverde.
Ik namen ook heel goed de tijd voor ze met de narcose begonnen, vooral om dat ik best angstig was.
Maar door de rustige en fijne benadering ging het goed.
Heel goed.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Proberen op de wachttijd te letten.

Jeannine van den hout

Zeer prettig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Duidelijke uitleg gekregen, en heel vriendelijk!

Ron de Wit

Als zeer positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Af en toe komt het wel eens voor, afhankelijk wie er aan de receptie zit dat het aanmelden en vervolgens doorgeven dat je aanwezig bent niet helemaal vlekkeloos verloopt.

Ed Jager

Prima tandartsen

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Tv toestellen moeten werken en de WiFi moet het doen anders duurt het wachten tussen de behandelingen wel heel erg lang misschien een kleine keuken voor een hapje