De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Dylan Hulst

Grotendeels positief. Alleen de daadwerkelijke gebits-check vond ik minder. De tandarts vond ik persoonlijk wat te direct. Ik weet ook wel dat het aan mezelf ligt, hoef je er niet zo in te stoppen,... Grotendeels positief. Alleen de daadwerkelijke gebits-check vond ik minder. De tandarts vond ik persoonlijk wat te direct. Ik weet ook wel dat het aan mezelf ligt, hoef je er niet zo in te stoppen, gezien de enorme tandartsangst.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Iets minder direct, als ik bij voorbaat al de situatie uitleg. Receptioniste en de vrouw van de röntgen probeerde mij erg op mijn gemak te stellen. Wat enorm fijn was

Jos

Prima bezoek. Kom al jaren bij CDC en ben een tevreden klant. Vriendelijke en deskundige medewerkers

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Vriendelijkheid van de medewerkers - makkelijk om een afspraak te maken - goede kwaliteit

Ghislaine de Brouwer

Heel erg prettig, ik zie (voor het eerst in mijn leven) niet op tegen een volgende behandeling

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Bij binnenkomst van de kliniek was de geur prettig ( rook niet naar tandarts) en erg vriendelijke behandelaars.

Iris

Prima. Vriendelijk personeel.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Deskundigheid, geduld en resultaat zijn sterke punten.

MWA vd Veerdonk

Gastvrijheid

anoniem

Ik ben extreem angstig en de manier waarop er omgegaan wordt met patienten met angst geeft heel veel vertrouwen. Ik vind het prettig dat er de tijd genomen wordt om je uit te leggen wat er gebeurt,... Ik ben extreem angstig en de manier waarop er omgegaan wordt met patienten met angst geeft heel veel vertrouwen. Ik vind het prettig dat er de tijd genomen wordt om je uit te leggen wat er gebeurt, maar ook je gerust te stellen.

Beks.de. Laat

Heel slecht !!!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Er moet veel veranderen !

J Stam

Prima behandeling, goede service

Heel klantvriendelijk

Naar alle tevredenheid is de behandeling verlopen

Weet niet