De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

m termeer v d r steen

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

niet te lange wacht tijden

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Duurt alleen lang voordat je een offerte binnen krijgt na een week gebeld en ook doorgegeven stuur hem per mail maar nu nog steeds niet binnen ben 2 dec geweest

Ik weet niet of ik nu de halfjaarlijkse controle heb gekregen waar ik voor kwam. Of dat er nu alleen wat aanslag weggehaald is.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De tandarts is echt bijzonder aardig en stelt me op mijn gemak. Bij de assistente kreeg ik vraagtekens over haar kundigheid en ervaring.

JACOBS

Comunikatie is zo zo

Vriendelijk, maar mijn thuishulp mocht er in eerste instantie niet bij zijn.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Beter luisteren naar de cliënt

Theo Marges

Alles was helemaal goed geregeld, alleen door mijn angst duurde alles te lang, dat heeft meer met mij te maken dan met de CDC.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Geen enkele, er is altijd wel ruimte voor verbetering, maar de ervaring die ik gehad heb, was prima, alles was duidelijk, en over de nazorg heb ik ook totaal alleen maar lof.

Paul sieck

Zeer positief

Zeer ongedwongen sfeer

Eemten

Meer dan top .... iedereen erg behulpzaam en dat voelde heel veilig en vertrouwd !!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Wat dichterbij was voor ons fijner geweest ? ..... maar ook daar hebben jullie ontzettend veel rekening mee gehouden en dat voelde ook meer dan fijn !!!

Marieke

Waardeloos, een gesprek met een tandarts die zelf niet weet wat hij wil...maar wel een gigaduur plan :(

Geen tips.

Stals anne

Heel snel gerustgesteld door al deze lieve mensen . Van aan de telefoon , anesthesist, de lieve dame op de uitslaapkamer en natuurlijk de tandarts Karen Mulders

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Je bent er echt in goede handen .
Geen verbeterpunten nodig voor mij . Alles was top .