De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Behandelingen goed en in prettige sfeer uitgevoerd.
Afspraaktijden prima gerealiseerd
Geen lange wachttijden

Geen verbeterpunten

X

coinda

Superlieve mensen, zeer betrokken

niet, zoals hierboven vermeld

m kievit

Perfect,super,gekker nog ,ik had me in de tijd vergist kwam 2 uur te laat ,en dan nog zo flexibel zijn om me niet weg te sturen en me nog in te passen,ondanks de drukte.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

sorry ik zou het echt niet weten,alles loopt zo mooi in elkaar over als je eenmaal binnen bent ,word je zo goed begeleid,en bij wie je ook komt ,of het nu voor fotos is,artsen,zorgconsulent... sorry ik zou het echt niet weten,alles loopt zo mooi in elkaar over als je eenmaal binnen bent ,word je zo goed begeleid,en bij wie je ook komt ,of het nu voor fotos is,artsen,zorgconsulent ,allemaal even vriendelijk en begripvol.

Alice Kester

Zeer prettig en heel deskundig

alles prima

Chantal van Vonderen

Zeker positief, wat ik wel heel jammer vindt is een stukje nazorg als je voor de hechtingen eruit laat halen en zo’n zacht laagje voor in je gebit, ik vindt het jammer dat er niet wordt gevraagd en... Zeker positief, wat ik wel heel jammer vindt is een stukje nazorg als je voor de hechtingen eruit laat halen en zo’n zacht laagje voor in je gebit, ik vindt het jammer dat er niet wordt gevraagd en hoe is het gegaan , heb je ergens last van gehad, vindt ik heel jammer , zeker voor mensen die angstig zijn. Ik vindt het allemaal heel snel gaan het is voor jullie je werk en dat begrijp ik, maar voor sommige patiënten is het gewoon een hele onderneming en dan mis ik wel dat stukje nazorg.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Wat meer interesse in de patiënt kan geen kwaad en ik weet het Corona en mensen die ziek zijn maar dit is wel heel belangrijk. Voor jullie is het werk maar voor ons als patiënt is het nog heftiger.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor de feedback. U heeft helemaal gelijk. We gaan ons team hier zeker weer op attenderen, want we vinden dit een standaard vraag; niet alleen voor angstige mensen. Dus nogmaals bedankt... Dank u wel voor de feedback. U heeft helemaal gelijk. We gaan ons team hier zeker weer op attenderen, want we vinden dit een standaard vraag; niet alleen voor angstige mensen. Dus nogmaals bedankt voor deze goede feedback. Daar is dit programma voor bedoeld!
Team CDC!

L RENDERS BRUNINGS

Goed en vriendelijk

Anke

Hele fijne rustige sfeer.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Iedereen is erg aardig en deskundig

Pat

Prima, keek er tegen op maar werd goed begeleid.

Alles prima geregeld.

Frank W

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

meer uitleg in duidelijk en begrijpbare taal (geen tandartstermen gebruiken)