De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Bert Timmermans

Werd direct geholpen, vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

klantvriendelijk en klantgericht. Verbeterpunt is de uitleg over de schriftelijk toegezonden recepten die voorafgaand aan de behandeling dienden te worden ingenomen. Werd hier pas twee dagen voor de... klantvriendelijk en klantgericht. Verbeterpunt is de uitleg over de schriftelijk toegezonden recepten die voorafgaand aan de behandeling dienden te worden ingenomen. Werd hier pas twee dagen voor de behandeling over teruggebeld.

Geert de Vries

Slecht, ik had om 10.00 uur mijn eerste afspraak, werd redelijk bot ontvangen. Die liep overigens redelijk op tijd. Om 14.00 uur was mijn reguliere controle afspraak deze duurde ongeveer 15 minuten,... Slecht, ik had om 10.00 uur mijn eerste afspraak, werd redelijk bot ontvangen. Die liep overigens redelijk op tijd. Om 14.00 uur was mijn reguliere controle afspraak deze duurde ongeveer 15 minuten, waarna rond 14.30 uur mijn bovenprothese klaar zou zijn.
Dit werd rond 16.15uur, om ongeveer 15.50 uur werd mij gevraagd waar ik op wachtte.
Toen ik eindelijk aan de beurt was kon ik passen, werd mij gevraagd of ik pijn had, zo niet kon ik vertrekken( duurde ongeveer 3 minuten)
Geen uitleg waarom zo laat, geen excuses, geen enkele uitleg met betrekking tot de prothese.
Het leek mij wel dat ik door naar Best te komen, zijn dag had verziekt.
Kortom zelden zo klantonvriendelijk geholpen. Zeker niet bij CDC.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Communicatie kan een stukje beter, overigens niet aan de baliemedewerker is zeer goed.

in

Prettig

geen idee

rau

Rene

Geweldig

Tot op heden nietd

Voor mij niet zo goed ik wil een gewone tandarts niet die buiten landers

Een nederlander als tandarts

Reactie CDC Complete tandzorg:

Wij selecteren onze behandelaren op deskundigheid. Daarnaast vinden we Nederlandse taalvaardigheid belangrijk en goede communicatie. We hebben uw opmerking genoteerd. Als u uw wensen kenbaar maakt,... Wij selecteren onze behandelaren op deskundigheid. Daarnaast vinden we Nederlandse taalvaardigheid belangrijk en goede communicatie. We hebben uw opmerking genoteerd. Als u uw wensen kenbaar maakt, doen wij altijd ons uiterste best hier rekening mee te houden. Graag tot de volgende keer.

Mirriam Berkers

Afspraak plannen en ontvangst ging uitstekend. Het maken van de foto’s ook. Het adviesgesprek ging geheel niet in op
mijn vraag naar een duurzaam verbeterplan voor mijn huidige gebit. De...
mijn vraag naar een duurzaam verbeterplan voor mijn huidige gebit. De tandarts kwam niet verder dan een offerte voor de vervanging van een van de kronen en nam de rest van het gebit niet mee in het behandelplan, ondanks herhaaldelijk navragen.
Ik koos CDC voor een professioneel behandelplan, mijn vertrouwen in de kliniek is sterk afgenomen.
Inmiddels is voor mij een nieuwe afspraak gemaakt met andere tandarts/implantoloog. Ik ben benieuwd naar deze second opinion.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Beter luisteren naar de vraag van de klant

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u voor deze feedback. We gaan dit bespreken met betreffende behandelaar. U heeft er goed aan gedaan om de second opinion aan te vragen bij een andere behandelaar van ons en doen ons uiterste... Dank u voor deze feedback. We gaan dit bespreken met betreffende behandelaar. U heeft er goed aan gedaan om de second opinion aan te vragen bij een andere behandelaar van ons en doen ons uiterste best u een duurzaam verbeterplan te adviseren binnen de mogelijkheden en uw wensen. Excuses dat dit de eerste keer niet goed is gegaan.

Marijke

Goed ik ben opgeknapt en de angst is minder

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Betere uitleg hoe de behandeling verloopt

Renee Guliker

Helemaal top