De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Sandra

Altijd vriendelijk welkom door de dames van de receptie, afspraak is netjes gepland en werd dan ook op het afgesproken tijdstip geholpen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik heb mijn eerdere afspraken meerdere malen afgebeld en verzet naar een latere datum, dit vanwege de angst die ik heb voor het happen wat nodig is voor de re-base. Receptionist heeft dit keurig... Ik heb mijn eerdere afspraken meerdere malen afgebeld en verzet naar een latere datum, dit vanwege de angst die ik heb voor het happen wat nodig is voor de re-base. Receptionist heeft dit keurig door gegeven aan de desbetreffende behandelaar maar helaas toen ik in de stoel ging zitten was er geen tijd voor uitleg maar enkel het 'verwijt' dat de angst tussen de oren zit. Heb hierdoor een nare behandeling gehad, en ben het vertrouwen in desbetreffende behandelaar verloren. Natuurlijk zit de angst tussen mijn oren maar dat wil niet zeggen dat deze serieus genomen dient te worden.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw feedback. Wij gaan contact met u opnemen, want dit is niet correct. We weten van uw angst af en daar horen wij heel zorgvuldig mee om te gaan. Onze zorgconsulent wil graag... Dank u wel voor uw feedback. Wij gaan contact met u opnemen, want dit is niet correct. We weten van uw angst af en daar horen wij heel zorgvuldig mee om te gaan. Onze zorgconsulent wil graag hierover in gesprek en zal u binnen enkele werkdagen bellen. Nogmaals bedankt voor uw openheid en feedback. Dit is precies de reden waarom we feedback vragen. Team CDC

Efficiënt

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Idee dat ene behandelaar grondiger schoonmaakt dan andere.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor uw feedback. Heel fijn!
Bedankt voor uw feedback. Heel fijn!
Tandheelkunde is mensenwerk. Het zal best eens schelen per behandelaar of per dag. Als u het gevoel heeft dat het niet schoon genoeg is gemaakt, kunt u dat uiteraard altijd bespreken. U mag ook uw voorkeur van behandelaar aangeven. Dan doen we ons best u daar in te plannen. Het is maar een tip... bedankt nogmaals. Team CDC

anoniem

Plezierig en professioneel

nvt

Medisch Pedicure Ria

Zeer prettig!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

het vreemde is dat ik alleen de mondhygiënist zie en geen tandarts.

anoniem

Peter Copal

Oke

Alles prima

Inge

Prettig. Op tijd geholpen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Marja is top. Goede uitleg, rustige benadering, deskundig.

Donkers.

Prima, zoals altijd

n.v.t.

Erwin Steennis

Ik ben heel tevreden over CDC, ik voel me zeer op mijn gemak, je wordt snel geholpen

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Na 20 jaar niet bij een tandarts te zijn geweest uit angst ga ik nu iedere 4 maanden naar uw kliniek. Ik wordt super geholpen en ben zeer tevreden over mijn gebit. Mede dankzij Roberto en Mark