De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Alles super voormekaar

Geen tips of verbeterpunten

Wim Dieks

Mijn probleem met mijn prothese werd goed aangepakt en verholpen zoals dit al 6 jaar gebeurt hier, mijn angst is weg en ga er bijna fluitend heen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Goed bereikbare locatie, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. Soms wat lange wachttijd, maar verder top !

Nolly en Wijnand Schonenberg

Bijzonder klantvriendelijk, dit geld voor de receptie tot en met de behandelende persoon, in dit geval Koen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De muziek in de loungeroom is erg eentonig

A.P.C.T. Aarts

Afspraak kon op korte termijn. Offerte was duidelijk. Behandeling is zeer goed gegaan.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Behandeling is duur voor iemand die het zelf moet betalen.

Daniëlle hermsen

Ondanks mijn angst ben ik geweldig geholpen

Bep mathijssen de Rooy

Veel te lang moeten wachten en een slecht passend kunst gebit ga van de week naar een andere tandtechnische voor een second opinion ze wilde bij cdc mijn ondergebit opvullen dat gaat niet gebeuren... Veel te lang moeten wachten en een slecht passend kunst gebit ga van de week naar een andere tandtechnische voor een second opinion ze wilde bij cdc mijn ondergebit opvullen dat gaat niet gebeuren omdat de beet niet goed gedaan is door Wibo en te grote tanden echt slecht en ik kreeg nog geen vriendelijk woord van Wibo daarna nog bij Koen geweest dat is echt een aardige man en die zag dat de beet niet goed was waar ik echt boos om ben maar ik mag wel betalen en laat het hier niet bij zitten.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Minder uitlopen ik beveel de kliniek wel aan maar ga naar Koen die neem de tijd voor je

Rita Van Venrooij

Super weer !!!

Zou niet weten …..

Bep mathijssen de Rooy

Ik heb een feedback geschreven die is wel geplaatst maar geen reactie van cdc

Minder uitloop

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dat klopt inderdaad, want soms moeten we eerst e.e.a. uitzoeken voordat we kunnen reageren. In verband met vakantie van medewerker duurde het in dit geval ook wat langer. Maar we gaan zeker contact... Dat klopt inderdaad, want soms moeten we eerst e.e.a. uitzoeken voordat we kunnen reageren. In verband met vakantie van medewerker duurde het in dit geval ook wat langer. Maar we gaan zeker contact met u opnemen hoor. Team CDC

Bep mathijssen de Rooy

Ik was een half uur te laat aan de beurt en er kon geen vriendelijk woord af bij Wibo en het resultaat een slecht kunstgebit bij koen terug geweest de beet is niet goed maar Koen was echt... Ik was een half uur te laat aan de beurt en er kon geen vriendelijk woord af bij Wibo en het resultaat een slecht kunstgebit bij koen terug geweest de beet is niet goed maar Koen was echt vriendelijk een fijne man die Wibo wil ik echt niet meer zien ik moet een nieuw ondergebit aan laten meten maar ik vind mijn boven gebit de tanden te ver naar voren dus ik weet nog niet zeker of ik terug kom zeker niet bij Wibo en dan moet Koen zijn fouten opknappen maar ik heb wel mogen betalen bedankt hoor Wibo echt slecht

Minder uitlopen

Reactie CDC Complete tandzorg:

Beste mevrouw,
Dit betreuren wij ten zeerste. We gaan contact met u opnemen, want dit is zeker niet zoals CDC met haar patiënten om wil gaan.
Onze welgemeende excuses alvast bij...
Beste mevrouw,
Onze welgemeende excuses alvast bij deze.
Team CDC

de ontvangst was allervriendelijkst. De wachttijd voor mijn afspraak was een beetje lang

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De tijden voor de afspraak niet te veel uit laten lopen