De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Leonie beumer

Super goed we zijn erf vriendelijk ontvangenen en erg goed geholpen door iedereen mijn partner werd ook erg goed op de hoogte gehouden wat heel prettig was
We zijn nog niet klaar maar gaan met...
We zijn nog niet klaar maar gaan met alle vertrouwen de volgende afspraken in

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De wachttijden iets korter proberen te maken zeker bij de eerste afspraken

Rj van der m

Op zich prima, moest er om 11u zijn en om 11:25u werd mij pas mede gedeeld dat ze me over 5 minuten kwamen halen omdat het iets was uitgelopen, dit hadden ze ook 10 minuten over 11 ook kunnen... Op zich prima, moest er om 11u zijn en om 11:25u werd mij pas mede gedeeld dat ze me over 5 minuten kwamen halen omdat het iets was uitgelopen, dit hadden ze ook 10 minuten over 11 ook kunnen mededelen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Personeel praat teveel in de wandelgangen over prive dingen wat de mensen in de wachtruimte niets aangaat, dit is behoorlijk storend en het ging nou ook niet bepaald zachtjes

Reactie CDC Complete tandzorg:

Sorry voor de late reatie, maar we hebben dit intern besproken. Sterker nog: we zijn bezig met de totale 'klantreis' onder het vergrootglas te nemen om de totale beleving van onze patiënten... Sorry voor de late reatie, maar we hebben dit intern besproken. Sterker nog: we zijn bezig met de totale 'klantreis' onder het vergrootglas te nemen om de totale beleving van onze patiënten (klanten) nog meer te verbeteren/optimaliseren. Uw review is (anoniem) besproken. Alsnog bedankt voor deze feedback en eventuele extra tips zijn zeker welkom via feedback company of rechtstreeks naar contact@cdctandzorg.nl

Peter Reijman

Zeer prettig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De wachttijd bij rebate is erg lang. Zeker als je van ver komt en dus ter plaatse moet wachten

Pieter

Prettig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Heel af en toe lang moeten wachten

De Stip

Het bezoek aan CDC is werkelijk uniek. Ik heb Marieke ontmoet hij het maken van de foto's. Wat een bijzondere vrouw waarbij je merkt dat ze haar vak met pure passie uitvoert. Verder een zeer... Het bezoek aan CDC is werkelijk uniek. Ik heb Marieke ontmoet hij het maken van de foto's. Wat een bijzondere vrouw waarbij je merkt dat ze haar vak met pure passie uitvoert. Verder een zeer professionele aanpak met helder behandelplan en inzicht in de kosten.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Aanrader ook voor mensen met angst voor de tandarts!

Suus

Kon snel terecht, vriendelijke ontvangst. Kundige tandarts.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Voorbeelden van resultaten na bijvoorbeeld facings zou heel waardevol zijn. Door resultaten te bekijken zou ik veel makkelijker kunnen kiezen om wel of niet in zee te gaan met CDC.
Afspraak...
Afspraak was erg kort.

Reactie CDC Complete tandzorg:

bedankt voor de tip; gaan we zeker ook weer oppakken!

Wim Karsmakers

Het leek in eerste instantie dat ik 15 min te laat was. Maar daar kwam ik pas later achter omdat dit geruisloos is opgelost zonder dat ik het in de gaten had. Een mail naar mij was 15 minuten later... Het leek in eerste instantie dat ik 15 min te laat was. Maar daar kwam ik pas later achter omdat dit geruisloos is opgelost zonder dat ik het in de gaten had. Een mail naar mij was 15 minuten later als dat er in het systeem gepland stond.
Planning ging fout. Maar oplossing was super.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Alles was duidelijk en zoals aangegeven.

Ger Groos

HEEL GOED

MIJ WAS EEN SNELLE KOSTENBEGROTING BELOOFD, DIE HEB IK NA 10 DAGEN NOG NIET

Het is niet mijn "feestje", maar iedereen is heel erg aardig!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Er moest op mij worden gewacht en dat is super opgevangen!

Harry Houben

Alles loopt volgens planning. Geen lang wachttijd.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Communicatie verloopt functioneel. Soms wat zakelijk. Alles komt wel aan bod maar mis wel soms wat persoonlijke interesse.