De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Nvt

R.Dihal

Ik ben al heel lang patiënt.

Alles ging goed.

Na aanvankelijke ontevredenheid over het resultaat van de behandeling (bovenprothese), is er het laatste bezoek naar me geluisterd. Dit heeft tot een verbetering (rebase) geleid.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Luisteren naar het probleem, dat de client aangeeft. Vervolgens hierop ingaan als men vindt dat de client wel/geen duidelijk beeld geeft. De volgende vraag is bevestigd, maar houd mijn twijfel (ook... Luisteren naar het probleem, dat de client aangeeft. Vervolgens hierop ingaan als men vindt dat de client wel/geen duidelijk beeld geeft. De volgende vraag is bevestigd, maar houd mijn twijfel (ook al gelet op de afstand naar Best)

Francis van Es-Valk

Heel goed

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Persoonlijk meer erop toezien wat personen vergoed krijgen via zorgverzekeraars

m berkvens

Zeer goed

nvt

B.

Ontvangst was prima

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Geef duidelijk aan dat jullie ook met een max BMI werken. Door mijn lipoedeem heb ik overgewicht maar als jullie een waist/hip meting zouden toepassen dan val ik binnen de "veilige" marge. Angst... Geef duidelijk aan dat jullie ook met een max BMI werken. Door mijn lipoedeem heb ik overgewicht maar als jullie een waist/hip meting zouden toepassen dan val ik binnen de "veilige" marge. Angst voor de tandarts heeft me bij jullie gebracht maar nu wacht toch een behandeling zonder narcose waardoor ik nu weer aan het twijfelen ben. Misschien waren mijn verwachtingen toch te hoog

Harrie Remmers

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Eerlijker zijn. Geen contract met zorgverzekeraar betekend minder vergoeding voor klant, alleen wordt hier met geen woord over gepraat.

Kestens

Ik dacht afspraak te hebben betreffende controle van mijn protheses en implantaten, maar bleek met mondhygiëniste. In 5 minuten klaar , geen opmerkingen en mijn protheses werden niet bekeken, laat... Ik dacht afspraak te hebben betreffende controle van mijn protheses en implantaten, maar bleek met mondhygiëniste. In 5 minuten klaar , geen opmerkingen en mijn protheses werden niet bekeken, laat staan even grondig schoongemaakt. Ik kom vanuit Utrecht, 2 uur rijden vv. dit was teleurstellend. Moest ook nog bijna €40 betalen. teleurstellend.

geen opmerkingen

Maasdam

Goed maar er werd het meest aandacht besteed aan de mooiste maar ook de duurste behandeling.
Met een offerte van twintigduizend euro maak ik verder geen gebruik van hun diensten

Zie bovenstaand punt

Marco Koster

Alles word vooraf duidelijk uitgelegd, ben zeer tevreden

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

In 1 woord geweldig, er word hier heel goed met je mee gedacht en goed naar je wensen geluisterd