De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Goed, vriendelijk personeel, moest wel even op beurt wachten, zeker 30 min.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Met alle corona maatregelen op website vermeld blijkt tijdens bezoek niet veel van waar.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Excuses voor het wachten en mbt Coronamaatregelen? Dat moet haast wel een momentopname zijn geweest, want hier zijn we nog altijd erg alert op. Bedankt voor het doorgeven.

Herman

Goed en netjes .

Spontaan en netjes

Veronique van Leeuwen

Goed. Ik heb heb een adviesgesprek gehad, en 7 juni start mijn behandeling.

Heb ik niet.

Frank

Netjes behandeld als een klant, duidelijk vriendelijk en voldoende tijd. Geen lange wacht tijden.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

geen verbeter punten of tips

Bep mathijssen de Rooy

Het kan niet beter geweldig

G.Starink

Alles ging perfekt, vakbekwame mensen

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Gewoon door gaan op het ingeslagen pad.

Dyan Metz

Zeer vriendelijk

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

beter de iemand op zijn gemak stellen zeker als iemand zeer angstig is en niet zo zakelijk en direct

A.J. Zwagemaker

Zeel goed en geruststellend

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De koud kompres die je mee bij het verlaten is maar eenmalig en er zijn er ook die meerdere malen gebruikt kunnen worden en op zijn minst 2 zodat er gewisseld kan worden voor het tegen gaan van... De koud kompres die je mee bij het verlaten is maar eenmalig en er zijn er ook die meerdere malen gebruikt kunnen worden en op zijn minst 2 zodat er gewisseld kan worden voor het tegen gaan van zwellingen. Mijn advies gaat naar een kompres die meerdere keren gebruikt kan worden en minsten 2 mee te geven aan de patiënt.

Jeannine van den hout

Zeer fijn, ondanks mijn angst voor de tandarts!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Geen verbeterpunten, alles liep helemaal perfect!

Remco de Vos

Zoals altijd een goede ervaring. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel. Afspraken gaan goed op tijd. De lounge is heerlijk om te zitten en te wachten. Ik zou graag ambassadeur worden... Zoals altijd een goede ervaring. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel. Afspraken gaan goed op tijd. De lounge is heerlijk om te zitten en te wachten. Ik zou graag ambassadeur worden voor deze geweldige kliniek. Al met al super tevreden.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Aandacht voor de patiënt, duidelijke uitleg van het geplande traject.
Aandacht voor de patiënt, duidelijke uitleg van het geplande traject.
Tip: als je net als mij veel afspraken van tevoren plant zou het handig zijn als je in de herrinneringsmail kreeg te horen wat voor behandeling het wordt. Op een geven moment was ik de draad kwijt. Maar met 1 telefoontje was dat ook weer opgelost.