De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

N. Schuurmans

Prima, alleen wachttijd voor foto’s was onduidelijk. Wist niet dat er foto’s gemaakt zou worden dus kwam in de knel met mijn andere afspraken. Mede omdat ik ruim een half uur extra moest wachten

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Duidelijkere/ eerlijke info over wachttijden

Anonim

Heel goed
Prima!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik moest rond een half uurtje extra wachten, terwijl mijn afspraak om 11: 00 uur was. Het werd mij niks gezegd wat de reden was. Sterker nog werd er geen een woord over gesproken.

Goed welkom.Afspraak was prima. Wachttijd 20 minuten.

Neen

Charlotte belgers

Stellen je gerust

Iedereen was heel aardig en ik hoefde niet te wachten.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De opties voor mijn gebit waren vele malen beter dan door mijn eigen tandarts voorgespiegeld. Daardoor leek het mij wat ongelooflijk dat het echt allemaal kan. Er werd niet gesproken over mogelijke... De opties voor mijn gebit waren vele malen beter dan door mijn eigen tandarts voorgespiegeld. Daardoor leek het mij wat ongelooflijk dat het echt allemaal kan. Er werd niet gesproken over mogelijke risico's of tegenvallers.
Ik durf nog niet te geloven dat het echt zo makkelijk kan.
Daarom heb ik nog niet besloten of ik het doe.

Esther Oonk

Professioneel en prettig. Ik heb nare ervaringen met tandartspraktijken maar ik voelde me hier wel meteen gehoord en op mijn gemak. Ik moet nog een heftige behandeling ondergaan maar mijn vertrouwen... Professioneel en prettig. Ik heb nare ervaringen met tandartspraktijken maar ik voelde me hier wel meteen gehoord en op mijn gemak. Ik moet nog een heftige behandeling ondergaan maar mijn vertrouwen in CDC is positief.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Sterke punten zijn zeker de vriendelijkheid, warmte, duidelijkheid en snelle reacties op mail of telefoon.

J.J. Vaarten

Alles naar tevredenheid!

Perrie Vos

Goed en prettig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Goed advies, prima behandeling. Verder geen opmerkingen.

Willeke van der Velden

|Heel goed ervaren, vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad

nvt

Frans Smolders