De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

anoniem

Positief

Roy Moors

Prettig, voor zover je een tandarts bezoek prettig kunt noemen. En heel erg vriendelijk personeel.

Geen verbeterpunten

Peter Bergman

Prima ..

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Fijne kliniek, rustig, goede behandeling en toelichting

anoniem

Positief

Klantvriendelijk

Al jaren klant bij jullie en vaak de zelfde behandelaar dat is top. Echter vind ik dat ik wel heel vaak op de zelfde plekken gaatjes krijg waar dat er eerder al een vulling is gezet heb ik vaak... Al jaren klant bij jullie en vaak de zelfde behandelaar dat is top. Echter vind ik dat ik wel heel vaak op de zelfde plekken gaatjes krijg waar dat er eerder al een vulling is gezet heb ik vaak 1,5/2 jaar later daar weer een gaatje

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zorgen voor minder uitloop dan wel de afspraken wat minder kort op elkaar inplannen. Meerdere malen al afspraken die na het bezoek stonden moeten uitstellen ivm de uitloop

Priscilla Vermeegen

Zie onderstaande

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Verbetertips blijft het goed omgaan met angstige patienten. Niet iedereen is daar even bedreven in. Tandarts Karin is daarin een zeer goed voorbeeld. Ook een dame van rond de 45/50 die de foto's... Verbetertips blijft het goed omgaan met angstige patienten. Niet iedereen is daar even bedreven in. Tandarts Karin is daarin een zeer goed voorbeeld. Ook een dame van rond de 45/50 die de foto's maakte was zeer vriendelijk en stelde me op mijn gemak. Helaas ook wat nare ervaringen gehad binnen CDC ondanks ik er bewust heen ga vanwege mijn angst.

Lyudmyla Tilborghs

Geen verbeterpunten

Prettig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Op tijd laten weten als het uitloopt met wie je ee n afspraak heb

A.W. Doldersum/A.L. van der Molen

Zoals altijd prima geregeld

Vriendelijk en behulpzaam

Erwin Steennis

Ik was jaren niet bij de tandarts geweest. Ik kom nu graag in jullie kliniek. Ik ben zeer tevreden over Roberto en Mark. En nog meer tevreden over het resultaat

Ik heb geen verbeterpunten