De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

anoniem

Zou beter kunnen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik vind het niet fijn om zo vaak door verschillende behandelaar behandeld te worden

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw feedback. Deze gaan we intern bespreken. We doen ons uiterste best bij dezelfde behandelaar te plannen, maar door uitval kan het zijn dat we vervanging aanbieden. Wel fijn dat u... Dank u wel voor uw feedback. Deze gaan we intern bespreken. We doen ons uiterste best bij dezelfde behandelaar te plannen, maar door uitval kan het zijn dat we vervanging aanbieden. Wel fijn dat u dit aangeeft. Daarom vragen we ook om deze reviews zodat we ons altijd kunnen blijven verbeteren. Team CDC

Goede service

Nelly Vos-van de Laar

Zoals altijd, heel plezierig

gewoon zo doorgaan

Johannes

Ik was er zoals altijd weer welkom en werd snel geholpen.

Meulink

Uitstekend. in verband met kans op file eerder gearriveerd. Ook eerder behandeling gestart, aangezien tandarts beschikbaar was.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik had "eigen" tandarts verwacht. Inzet andere tandarts niet met mij gecommuniceerd. Zou ik wel op prijs stellen.

Inge

Prima! Ik kwam voor de halfjaarlijkse controle bij Marja. Mooi op tijd geholpen, goede uitleg, vriendelijk, deskundig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik werd precies op tijd geholpen, dit is niet altijd zo. Niet erg en alle begrip maar dan is het fijn als iemand zegt dat het wat uitloopt. Verder helemaal tevreden !!!

DIB timmerwerken

Alles was oke

anoniem

Heel erg positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Hele lieve bekwame medewerkers, je bent in goede handen!

Hans Knaven

Goed Prettige ontvangst door Wibo!

Zeer kundig en klantvriendelijk

Tim

Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Geen lange wachttijden. Afspraak tijdstip is ook daadwerkelijk wanneer ze je roepen in de wachtkamer en je aan de beurt bent.

Geen op- of aanmerkingen