De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Niet goed ingepland. Mijn ervaring van de afgelopen jaren is, dat ik vaak pas tussen een half uur en een uur na de afgesproken tijd wordt geholpen.
Verwelkoming is prima.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Sterk punt: vriendelijkheid en deskundigheid van medewerkers.
Sterk punt: vriendelijkheid en deskundigheid van medewerkers.
Verbeterpunt: afspraken realistischer plannen zodat je ongeveer op de afgesproken tijd geholpen wordt. Mocht je dan alsnog een keer lang moeten wachten, dan zou het fijn zijn als men in ieder geval komt vertellen dat het uitloopt en er liefst ook een indicatie bij geeft over hoe lang het uitloopt.

J.Hopmans

niet van toepassing

ananiem

Positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

even het definitieve resultaat afwachten

B.E.M. Zwager

Goed, was aan de vroege kant 1 1/2 uur te vroeg en werd vriendelijk verzocht in bepaalde wachtkamer plaats te nemen en koffie te nemen om wachten te verzachten en werd keurig op tijd gehaald en naar... Goed, was aan de vroege kant 1 1/2 uur te vroeg en werd vriendelijk verzocht in bepaalde wachtkamer plaats te nemen en koffie te nemen om wachten te verzachten en werd keurig op tijd gehaald en naar volle tevredenheid behandeld.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

alles prima geregeld . Ben uiterst tevreden.

Rene Saat

Anoniemer

Ben zeer tevreden.

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Lisa

Super goed

nadia

Zeer slecht er werdt niet na me wensen geluisterd en ik werd weg gestuurd zonder hulp met een enorme onsteking!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Er zou wat meer aandacht en gehoor na de wensen van de client geluisterd mogen worden.

Petra Nolten

Het is wel goed.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Soms.. als je gebit niet lekker zit, word dat opgelost. Maar als je veel pijn hebt en je gebit word gemaakt, dan kun je echt niet zeggen of dat gelijk goed zit. Daar kom je pas de dag erna achter...... Soms.. als je gebit niet lekker zit, word dat opgelost. Maar als je veel pijn hebt en je gebit word gemaakt, dan kun je echt niet zeggen of dat gelijk goed zit. Daar kom je pas de dag erna achter... Maar om dan weer terug te gaan pfff... Misschien een belletje van jullie kant uit na een rebas ofzo...

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw review. Wij hebben inmiddels contact gehad en we gaan ons best doen om u beter tevreden te krijgen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Iets meer duidelijkheid in het wachten zeker bij een rebase