De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Goed, duidelijk info omtrent carona beleid. Behandeling ontrent klachten duidelijk en wordt meteen behandeld genomen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Sterke punt:Oplossing gericht klantvriendelijk en direct of snel geholpen.
Sterke punt:Oplossing gericht klantvriendelijk en direct of snel geholpen.
Verbeterpunten: advies geven in probleem, ik moet zelf met mijn probleem komen. (elk jaar 1 voortand boven gebit of onder gebit eruit) ik draag nu 7 jaar een gebid. Nu pas het advies om mijn kiezen elk jaar op te vullen... Ze vragen speciale onkosten bij zorgverzekering aan.

Diana Veltrop

Mijn bezoek aan de kliniek is goed gegaan, wat de informatie betreft van de behandeling ging goed maar wat ik na de behandeling kon verwachten mag beter uitgelegd worden.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Mijn afspraak was zeer slecht ingepland.
Op mijn kaartje stond dat ik om half twaalf mijn eerste afspraak had.
Via mail kreeg ik dat ik om 10.45 mijn eerste afspraak had, ik was om 10.15...
Mijn afspraak was zeer slecht ingepland.
Op mijn kaartje stond dat ik om half twaalf mijn eerste afspraak had.
Via mail kreeg ik dat ik om 10.45 mijn eerste afspraak had, ik was om 10.15 aanwezig en werd om 11.40 naar binnen geroepen.
Mijn tweede afspraak stond om 14.45 uur dezelfde dag en ik werd om 17.15 uur binnen geroepen.
Als ik had geweten dat dit zolang zou duren dan was ik naar huis gegaan en nu ben ik van 10.15 uur tot 17.15 uur daar aanwezig geweest.
Dit vind ik niet normaal.

Ik heb het traject voor alles erg prettig ervaren helemaal met angsten. Alleen na de behandeling liep ik wel tegen diverse dingen op. Het gevoel dat je te veel contact op neem terwijl het een nieuw... Ik heb het traject voor alles erg prettig ervaren helemaal met angsten. Alleen na de behandeling liep ik wel tegen diverse dingen op. Het gevoel dat je te veel contact op neem terwijl het een nieuw proces is waar je opeens in komt en onbekend ben. Opeens je tanden kwijt en iets in je mond wat niet klopt. Ik heb het voel dat ik lastig ben.

Zie boven

Lion

Toppy

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

nemen de tijd en hebben tijd

anoniem

Bezoek is prima verlopen, direct goed geholpen bij receptie en niet lang hoeven wachten.

vriendelijk en gerust gesteld

Jack Bijsterveld

Uitstekend

Moest erg lang wachten

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Informeer wachtende cliënten als de afspraak uitloopt.

Linda Pezik Pajoow

Heel prettig, fijne ontvangst en er wordt echt meegedacht en goed geadviseerd.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ontvangst is prettig, het personeel vriendelijk en begripvol. Verder is het pand prettig om te zijn.

Ozturk

Hans Fransen

Heel prettig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

In mijn geval misschien iets meer informatie over het bijna niet kunnen praten, slikken etc langer alsdat ik dacht. Verwachtingspatroon n.a.v. de info vooraf was rooskleuriger.