De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Anneke Soetens

Client van het eerste uur en nog altijd hartstikke tevreden!!!!

Nvt

Wim Dieks

Kom er al sinds mei 2015 en altijd vriendelijk, correct en empathisch, jammer dat t voor mij zo ver rijden is, maar heb t er uiteindelijk wel voor over.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Alles is prima, het enige wat me wat tegenviel is dat ik tijdens het klikgebit traject wat pijnklachten had, ik wel meteen mocht komen, maar voor die korte consultjes (2 × 135 km rijden) kosten in... Alles is prima, het enige wat me wat tegenviel is dat ik tijdens het klikgebit traject wat pijnklachten had, ik wel meteen mocht komen, maar voor die korte consultjes (2 × 135 km rijden) kosten in rekening werd gebracht. Dat vond ik wat jammer, verder super tevreden.

Nvt

anoniem

Goed, deskundig

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

sterke punten zijn : goede zorg en goede behandeling

Brent van Ee

Zeer prettig

Ga zo door

Rina van Arum-van der Burg

Ik ben zeer tevreden over uw kliniek!! En zeker met uw tandartsassistente Marja heb ik een fijn contact!! Veel lof over haar

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor uw fijne review. We zullen de complimenten doorgeven aan Marja. Team CDC. (excuses voor de late reactie).

Zoals altijd: prima

A.H. Dammers

We komen al jaren voor de vervolgafspraken inzake onze implantaten en zijn zeer tevreden over de medewerkers, vriendelijk en behulpzaam. de kwaliteit van de mondzorg is van hoge kwaliteit,

Aj Willems

Zeer positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Er is wel een strakke planning
Ik kom uit almere kwam in de file belde naar CDC. En had 5 min om later te komen anders een andere afspraak

Uitstekend