De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

(Bewerkt)

Adviesgesprek was prettig, behandeling moet nog starten

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

direct geholpen, wachttijd tussendoor kort.
Beoordeling alleen op basis van intake

In deze coronatijd prima. Soms bij vorige bezoeken wel grotere wachttijden.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Meer aandacht voor het soms wel erg oplopen van de wachttijd.

Lion Hooymayers

Zeer goed

???

Erik Heeg

Prima ontvangst en uiterst vriendelijke medewerk(st)ers. Helaas bij recente 2 afspraken vrij lang (ca. 45 minuten) moeten wachten vanwege uitloop werkzaamheden behandelend tandarts.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zie bovenstaande opmerking. Wellicht kan hier iets aan verbeterd worden

Reactie CDC Complete tandzorg:

Bedankt voor deze mooie review. Onze welgemeende excuses voor het wachten. In coronatijd valt er bij ons ook wel eens medewerker(s) uit en we willen toch graag zo veel mogelijk mensen wel helpen.... Bedankt voor deze mooie review. Onze welgemeende excuses voor het wachten. In coronatijd valt er bij ons ook wel eens medewerker(s) uit en we willen toch graag zo veel mogelijk mensen wel helpen. Dan gaan de wachttijden wel eens omhoog. We doen ons best om dit zo laag mogelijk te houden. We zijn blij dat u ons desondanks heel goed heeft gewaardeerd.

Heel goed

nee

John van gaal

Een duidelijk en super fijn contact

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Duidelijkheid over de sedatie CDC zegt word niet vergoed en de mijn ziekenfonds verzekering zegt ????

Reactie CDC Complete tandzorg:

Wij kunnen helaas geen 100% correcte uitspraken doen of een zorgverzekeraar wel of niet vergoed. Dat is van zoveel factoren afhankelijk.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Afspraken lopen veelal extreem lang uit. Na maken van afspraak al meermaals gehad dat ik een uur of langer heb moeten wachten. Dat is echt een verbeterpunt

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor deze feedback en onze excuses voor uw ongemak. Er zijn van die dagen dat het door drukte niet goed lukt; zeker nu in coronatijd als medewerkers sneller thuis moeten blijven. We doen... Dank u wel voor deze feedback en onze excuses voor uw ongemak. Er zijn van die dagen dat het door drukte niet goed lukt; zeker nu in coronatijd als medewerkers sneller thuis moeten blijven. We doen ons best en we brengen het nogmaals onder de aandacht.

Jennefer

Word goed behandeld alleen heb twee keer heel lang moeten wachten voor dat ik geholpen werd één keer was het een uur en de laatste keer was het twee uur voordat ik weer weg kon

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Laat de mensen weten als ze langer moeten wachten zeker als ze een uitloop hebben wat langer dan een half uur ga duren

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor deze feedback en onze excuses voor uw ongemak. U heeft een goed punt dat we moeten blijven informeren. Er zijn van die dagen dat het door drukte niet goed lukt; zeker nu in... Dank u wel voor deze feedback en onze excuses voor uw ongemak. U heeft een goed punt dat we moeten blijven informeren. Er zijn van die dagen dat het door drukte niet goed lukt; zeker nu in coronatijd als medewerkers sneller thuis moeten blijven. We doen ons best en we brengen het nogmaals onder de aandacht.

anoniem

Ontvangst was zeer vriendelijk. Duidelijk uitleg ook tegelijk medegedeeld dat het iets uitliep

Vriendelijkheid, duidelijkheid, vakkundigheid.

Ron

Prima, heel klantvriendelijk van de balie tot aan de tandarts.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik moet van ver komen, had 2 afspraken wat verdeeld over de dag. Op de dag zelf zijn ze aaneengesloten gedaan.