De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Best

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Voor extreme angst naar deze tandarts gegaan. Advies was direct: alles er maar uit. (Prima dan ben ik er maar af.
De eerste keer werd erg goed met mijn angst rekening gehouden.
De dag...
De eerste keer werd erg goed met mijn angst rekening gehouden.
De dag van extractie ook nog, onder gehele narcose.
Toen kwam de rekening, ik moest zelf de narcose betalen. Toen ik vroeg waarom zeiden ze dat de verzekering dat niet ging vergoeden, was nog nooit gelukt. Toen ik vroeg of we het toch konden proberen met moeite een aanvraag gedaan. Deze werd afgewezen Omdat het geen erkend narcose centrum is. Echt goeie voorlichting...

De keren daarna werd er totaal geen rekening meer met angst gehouden, ook het advies voor een implantaat: ach is niet erger dan gewoon boren. (Ja maar dat maakt dat ik al 100 jaar niet geweest was)

Ook qua privacy weinig aandacht: bij de balie vragen hoe lang je nu al randloos bent terwijl er allemaal mensen achter je staan...
De prothese ziet er wel mooi uit, maar hoe ze omgaan met mensen, je bent gewoon een nummertje zodra ze je binnen hebben getrokken.

Kortom, blij dat ik er weg ben gegaan.

Zie beschrijving

Ronald Visee

Na een lange twijfeltijd toch maar een afspraak gemaakt .
ik wist dat mijn gebit slecht geworden was door de chemo
tijdens de telefonisch intake goed geholpen ook bij mijn intake in de...
Na een lange twijfeltijd toch maar een afspraak gemaakt .
ik wist dat mijn gebit slecht geworden was door de chemo
tijdens de telefonisch intake goed geholpen ook bij mijn intake in de praktijk goed geholpen en duidelijk kunnen vertellen waar ik mee zat
er werden foto gemaakt door Marieke alles werd uitgelegd en stapje voor stapje gedaan
daarna naar de tandarts Karin ook zei vertelde wat ze ging doen en was erg vriendelijk en tijd nemend
er achter gekomen dat het gebit echt te veel is aangetast door de chemo en ik een algehele prothese moest
ik wilde dit graag op de korte termijn dus werd er overleg gevoerd en kon ik meteen de molen in happen en zo
ik moest hiervoor wel bij een andere tandarts maar ook die kwam zich meteen voorstellen erg fijn wat was ik blij met jou
Zemarak maar goed ik moest happen en zo daar voor mocht ik naar Wibo ( maar die had ik gelezen dat hij heel negatief is
in de revieuws ,daar lezen we ze ook voor ) vind het jammer dat dit er geplaatst is want hij is helemaal NIET zo hij heeft me naar 12 jaar kunnen vertellen als enige waarom ik een kokhals reflex heb en hoe ik daar beter mee om kan gaan (bedankt Wibo) maar ook het happen ging goed hij nam alle tijd
een 2weken erna de operatie gehad het nacose team legde ook alles uit en stelde gerust op het moment dat ik schapen mocht gaan tellen van bote en hans lag ik al rustig op de uitslaapkamer
ik kreeg sterke pijnstillers mee en antibiotica deze keurig in genomen ,toen ik daarna voor na controle kwam waren de verbeteringen al te zien ik had altijd een hele vieze smaak in mijn mond maar die is nu weg heerlijk mijn gebit werd nog even
nagelopen door Twan en de keer erop bij Elke maar ook hier voelde ik mijn op me gemak en werd alles verteld wat ze gingen doe .
Ieder persoon is anders en voelt zich anders maar ik heb gemerkt dat ik mijn aardig heb laten lijden door de revieuws wat dus helemaal niet nodig is maar wees duidelijk en open naar de personen dan komt het hier echt goed
en het blijft altijd een moment opname maar ik voel me hier helemaal thuis

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

misschien een bijeenkomst maken voor mensen om uitleg te geven wat er allemaal mogelijk is en wat er allemaal kan gedaan worden ,met een rondleiding zodat bange mensen weten waar ze terecht komen... misschien een bijeenkomst maken voor mensen om uitleg te geven wat er allemaal mogelijk is en wat er allemaal kan gedaan worden ,met een rondleiding zodat bange mensen weten waar ze terecht komen ,misschien een online reservering systeem

Geholpen door de praktijk ik zou met een mooie wite lach naar buiten gaat geloof deze mensen niet ze liegen en bedriegen je waar je bij staat

Sluit de praktijk

Naar jaren eindelijk de stap genomen om naar het CDC kliniek te gaan. daar aangekomen werd ik vriendelijk geholpen door de mevrouw achter de balie. bij het intake gesprek werden er foto's gemaakt... Naar jaren eindelijk de stap genomen om naar het CDC kliniek te gaan. daar aangekomen werd ik vriendelijk geholpen door de mevrouw achter de balie. bij het intake gesprek werden er foto's gemaakt van het gebit door een zeer vriendelijke dame die er voor zorgde dat je je schaamte en angst even vergeet. toen werd ik opgeroepen door Zemarak, deze (ook) zeer vriendelijke tandarts stelde me gerust en vertelde me wat de mogelijkheden waren. naar alles netjes uitgelegd gekregen te hebben heb ik de keuze gemaakt om onder volledige narcose alles te laten trekken en een kunstgebit te laten plaatsen. op de dag van de behandeling ook heel vriendelijk, keurig en netjes behandeld. en nu denk ik; had ik het maar eerder gedaan....

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

een bord met wachttijden ophangen in de wachtkamer. en op de site de verzorging van een prothese zetten.

Els Arendsen

Mijn ervaring is erg slecht.
Ik moest een prothese. Dus happen. Foto's maken. Tanden trekken. Dus alles meegemaakt.
Ik ben doodsbang voor de tandarts. Dus ging ik naar CDC.
Bij het...
Mijn ervaring is erg slecht.
Ik ben doodsbang voor de tandarts. Dus ging ik naar CDC.
Bij het happen ging het al mis. De eerste keer ging niet goed dus moest het over. Mijn hoofd werd in de klem gehouden door de vrouw die dit deed. Ik was totaal overstuur maar het boeide niemand. Nadat ik mijn prothese kreeg ging het meteen al niet goed. Ik kon niet eens eten. Na een paar keer gebeld te hebben mocht ik komen en hebben ze het aangepast maar kon nog steeds niets eten. Weer terug. Weer aangepast en weer kon ik niets eten. De laatste keer dat ik daar kwam werd ik zeer onvriendelijk behandeld omdat het goed was zeiden ze. Ik had er genoeg van en heb een een andere tandarts om advies gevraagd. Deze zei dat mijn prothese te groot en scheef was. Ik heb na iets meer dan een jaar dus weer een nieuwe moeten laten maken. Schandalig!!!!!!
Ik heb hierover gemaild en gebeld maar het boeit ze niks. Mij heeft dit heel veel geld gekost.

Waarschuwing!!!!!!!!!!!
Zoek een goede tandarts die het niet alleen voor het geld doet.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

U zegt een kliniek voor mensen met angst voor de tandarts te zijn.
Nou bij mij is de angst alleen maar erger geworden

Bep keijsers

Tanden perfect. Narcose en trekken perfect.
Zijn ook vriendelijk op Wibo na.
Over afwerking en pasvorm niet tevreden.
Vaak op laten vullen maar kon er nooit mee bijten. Tanden perfect. Narcose en trekken perfect.
Zijn ook vriendelijk op Wibo na.
Over afwerking en pasvorm niet tevreden.
Vaak op laten vullen maar kon er nooit mee bijten.
Ben nu naar tandtechnicus van mijn man geggan hier in de buurt en heb die er na laten kijken. Deze heeft het opnieuw gemeten en aangepast. Nu kan ik gewoon bijten en eten.
Ben nu gelukkig dat ik eindelijk kan eten zonder pijn of dat mijn gebit eruit valt.
Dus voor mij geen cdc meer.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Wibo wees eens vriendelijk en niet zo kort af.

Willem Stegeman

Na jaren met schaamte en met allerlei trucjes mijn slechte gebit te hebben verborgen (nog 2 1/2 tand bovenin) besloot ik naar CDC te gaan. Inmiddels ben ik geholpen. Behandelingen nog niet klaar... Na jaren met schaamte en met allerlei trucjes mijn slechte gebit te hebben verborgen (nog 2 1/2 tand bovenin) besloot ik naar CDC te gaan. Inmiddels ben ik geholpen. Behandelingen nog niet klaar maar ik ben uitermate tevreden tot nu toe. Pijnloos behandeld, goed geadviseerd, alle tijd voor vragen, en een prachtige prothese. Ik zou zeggen, blijf er niet langer mee rondlopen maar ga eens naar Best voor een adviesgesprek.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik heb momenteel geen verbeterpunten.

Johannes Blijs

Onder narcose alle tanden en kiezen laten trekken en prothese laten maken.
Duidelijk eerlijk advies van de tandarts Zemarak bij eerste kennismaking.
Na de bespreking van het plan van...
Onder narcose alle tanden en kiezen laten trekken en prothese laten maken.
Duidelijk eerlijk advies van de tandarts Zemarak bij eerste kennismaking.
Na de bespreking van het plan van aanpak en mijn toestemming, werd er gelijk foto's van t gebit genomen en kon ik gelijk happen.
Hier werd ik op uiterst vriendelijke manier door 2 dames geholpen.
Omdat ik erge angst voor een tandarts heb, werd ik eerst volledig ingelicht voor ze iets deden, wat veel vertrouwen gaf.
Onder narcose mijn kiezen getrokken, en ook hier werd ik door de tandarts en anesthesist Stephan eerst volledig gerust gesteld en precies uitgelegd wat er ging gebeuren.
Sliep heerlijk in en niets gemerkt van het trekken.
Herstellen was even pittig, maar met de verkregen pijnstillers goed te doen ,zonder complicaties verder.
Bij pijnpunten van t tijdelijke gebit, kon ik na een belletje gelijk langs komen en werd dat verholpen.
Wat ik wil aanraden, zorg dat Wibo je gebit gaat maken, de vakman daar! ;-)
Het hele team wat mij geholpen heeft maar speciaal Wibo, BEDANKT!

Konings

Ik wil even aan iedereen laten weten dat ik het zelf al op gegeven had
Niks ging goed maar bij cdc is er zeker een de beste die het niet opgaf die
Mag zeker wel een keer in het...
Ik wil even aan iedereen laten weten dat ik het zelf al op gegeven had
Niks ging goed maar bij cdc is er zeker een de beste die het niet opgaf die
Mag zeker wel een keer in het zonnetje gezet worden bedankt Wibo voor alle geduld en begrip
Je bent een topper
Mev konings vd putten