De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

J. Bos

Dit is mijn tweede review. Dit jaar op 5 april alles laten trekken en met eerste prothese naar huis. Na een week moest ik terug om hechtingen te laten verwijderen. Toen zijn de problemen begonnen... Dit is mijn tweede review. Dit jaar op 5 april alles laten trekken en met eerste prothese naar huis. Na een week moest ik terug om hechtingen te laten verwijderen. Toen zijn de problemen begonnen blootliggend kaakbot , splinters en vandaag 20 juli 2017 is dus ruim 3,5 maand later heeft de kaakchirurg wederom een flink stuk wortel verwijderd. Dit na diverse ontstekingen antibiotica kuren een drain in een abces een niet goed passende prothese pijn in mijn mond nog steeds en de rekeningen stromen binnen. Zelfs de kaakchirurg is een soort van wanhopig. Mijn advies denk er goed over na. Personeel is echt vriendelijk en ik weet dat er veel mensen zullen zijn die dit niet herkennen maar ik kan zeggen dat ik spijt heb van mijn beslissing

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Luisteren en eerlijk weergeven wat de ervaringen zijn. Er wordt eigenlijk na problemen niet meer geïnformeerd hoe het gaat. Als de rekeningen maar betaald worden.

Geachte mevrouw Bos,
Geachte mevrouw Bos,
Wij vinden het spijtig te lezen dat u de behandeling en zorg zo heeft ervaren en er zal met spoed contact met u opgenomen worden om een afspraak te maken zodat wij u van uw klachten kunnen verhelpen.
Met vriendelijke groet, Evelien Markerink

Peter Verhoef

Zeer tevreden alles keurig volgens schema verlopen.
Het nieuwe bovengebit en het klikgebit onder passen uitstekend.
Ook de narcose en het trekken van het ondergebit is prima...
Zeer tevreden alles keurig volgens schema verlopen.
Het nieuwe bovengebit en het klikgebit onder passen uitstekend.
Ook de narcose en het trekken van het ondergebit is prima verlopen.
Ik kan en durf de wereld weer toe te lachen.
Tandarts Willem en al je collegae die hier aan hebben gewerkt, bedankt.

Peter Verhoef.

H jacobs

Ondergebit meer dan slecht na rebase. kan het niet inhouden laat staan eten.
Boven gebit te los te dikke randen binnenkant wangen binnenkant lip schuren erlangs wat erg geïrriteerd raakt. Ondergebit meer dan slecht na rebase. kan het niet inhouden laat staan eten.
v vorm gebit spleetje zit niet waar het hoort.
Beet is niet goed gebit draagt op rechts voor op twee voor tanden. en veel te los zittend.
Kom je terug krijg je steeds iemand anders terweil de afspraak was dat 1 persoon het zou doen

beter luisteren naar klant

Geachte meneer Jacobs,
Geachte meneer Jacobs,
Mocht u op dit moment nog klachten ondervinden aan de prothese dan verzoeken wij u om contact op te nemen zodat wij dit door de behandelaar ( welke u de laatste keer heeft behandeld) kunnen laten controleren.
CDC Complete tandzorg

Ook ik ben geholpen in best zeer slechte ervaring ,luisteren niet naar je ,lange wacht tijden ,mijn gebit heeft nooit gepast ik ben daar wel 20 keer voor terug geweest ,het is gewoon een fabriek... Ook ik ben geholpen in best zeer slechte ervaring ,luisteren niet naar je ,lange wacht tijden ,mijn gebit heeft nooit gepast ik ben daar wel 20 keer voor terug geweest ,het is gewoon een fabriek en alleen uit op geld mijn boven gebit heeft daar 2600,00 gekost en kan er niets mee.

Geachte mevrouw Gabriels,
Naar aanleiding van uw bericht wordt er contact met u opgenomen zodat wij de klacht in behandeling kunnen nemen en dit correct voor u kunnen behandelen.
Met...
Geachte mevrouw Gabriels,
CDC Complete tandzorg

Erg slecht. Na 3 jaar en nog pijn hebben.
En 2 gebitten verder

Beste,
Graag komen wij met u in contact om uw klacht door te nemen en een passende oplossing te vinden. Ik wil u vragen uw klacht via email te sturen aan cs@cdctandzorg.nl
Goede zorg en...
Beste,
Goede zorg en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en uw beoordeling is voor ons dan ook zeer waardevol.

Maud van Praagh

1ste ervaring en voor zeer drastische ingreep - professioneel maar mis een groot deel menselijkheid -het lijkt er te druk om dieper in te gaan op nazorg- persoonlijke beleving en uitleg .

Geachte mevrouw van Praagh,
Graag komen wij met u in contact om uw review door te nemen.
Geachte mevrouw van Praagh,
Graag komen wij met u in contact om uw review door te nemen.
Zorg en kwaliteit verbeteren zijn voor ons erg belangrijk en daarom komen wij graag met u in contact.
Evelien Markerink , kwaliteitsmanager CDC Complete tandzorg

Zeer goed

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Alles is gegaan zoals gepland, zeker hiermee doorgaan.

Piet Donners

Van af het begin vertrouwd

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De angst voor de tandarts krijgt toch te weinig aandacht bv ,bij de eerste afspraak wel maar latere afspraken niet meer!

Thelosen

Fijn geholpen ...

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

soms is de wachttijd erg lang

Marcel

Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en korte wachttijden.