De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Theo

nee

anoniem

Al jaren zeer goed

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

CDC heeft me weer een mooi gebit gegeven plus het vertrouwen om (weer) naar de tandarts te gaan. Fijne medewerkers.

Een frusterend bezoek deze keer. Bij de balie gemeld zelfs mijn afspraak kaartje is ingenomen. Maar niet aangemeld. Ik werd pas uur na binnenkomst geholpen, terwijl ik ‘n kwartier voor mijn afspraak... Een frusterend bezoek deze keer. Bij de balie gemeld zelfs mijn afspraak kaartje is ingenomen. Maar niet aangemeld. Ik werd pas uur na binnenkomst geholpen, terwijl ik ‘n kwartier voor mijn afspraak aanwezig was.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik zal zelf zorgen dat ik volgende keer meteen zeker weet dat ik aangemeld ben.

Reactie CDC Complete tandzorg:

Dank u wel voor deze review en eerlijkheid. We bespreken dit met onze hoofd balie. Dit is niet zoals het hoort. Dat spijt ons. We doen ons best, maar soms gaat er ook bij ons iets niet goed. Dat... Dank u wel voor deze review en eerlijkheid. We bespreken dit met onze hoofd balie. Dit is niet zoals het hoort. Dat spijt ons. We doen ons best, maar soms gaat er ook bij ons iets niet goed. Dat spijt ons.

KEES

De balie medewerkster was vergeten om mij aan te melden. na een uur ben ik naar de balie gegaan. zij gaf het gelijk toe en bood haar excuus aan. deze is geaccepteerd kort daarna was ik aan de beurt,... De balie medewerkster was vergeten om mij aan te melden. na een uur ben ik naar de balie gegaan. zij gaf het gelijk toe en bood haar excuus aan. deze is geaccepteerd kort daarna was ik aan de beurt, voor mijn controle.

Willem Visser

Ondanks het Coronatijdperk uiterst vriendelijk ontvangen

Net

sjaak

Zoals altijd zeer prettig

Hans van der Putten

Meteen aan de beurt

Everything was according to expectations.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Would be nice to get a more clear advise regarding the consequences of dental decisions.

Anna Benne

Bijzonder klantvriendelijk!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

De sterkte punten van het CDC:
De informatie die vooraf wordt gegeven zodat je weet waar je aan toe bent! Het goed luisteren naar je wensen en de mogelijkheden die eventueel mogelijk zijn.

Helen Siccama

Ik ben altijd tevreden met mijn bezoeken aan de kliniek. Deze keer was ik direct aan de beurt, kwam binnen en kon direct door.

nvt