De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Vriendelijk ontvangst. Aardige medewerkers. Alles verliep zeer vlot (sneller dan bij de reguliere tandarts bezoekjes). Was nog geen 5 minuten binnen voor ik mee mocht. De tandarts zelf is een... Vriendelijk ontvangst. Aardige medewerkers. Alles verliep zeer vlot (sneller dan bij de reguliere tandarts bezoekjes). Was nog geen 5 minuten binnen voor ik mee mocht. De tandarts zelf is een serieuze man die erg gefocust overkomt. Prima omdat hij belangrijk werk moet gaan verrichten. Maar de sociale kant is niet zijn sterkste punt. Gelukkig wordt dit goed gemaakt door het ondersteunend personeel.

Zie hierboven

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Jammer dat m.i.v volgend bezoek er weer een andere behandelaar is en de mij bekende tandarts niet meer voor mij beschikbaar is.

Pasje

Deze keer als zeer slecht. De arts die normaal bij mij de behandeling doet was ziek. Vooraf ben ik niet geïnformeerd dat ik een andere tandarts zou krijgen. Met mijn angst was dit wel fijn geweest.... Deze keer als zeer slecht. De arts die normaal bij mij de behandeling doet was ziek. Vooraf ben ik niet geïnformeerd dat ik een andere tandarts zou krijgen. Met mijn angst was dit wel fijn geweest. Bij mij totale paniek, maar ook bij de tandarts en assistente. Behandeling kon door mij echt niet afgerond worden. Ik kreeg de vraag of ik deze tandarts een kans wou geven. Pfff, ik hoorde niks over wat ik goed deed!!!

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Communiceer met de patiënt vooraf. En zorg voor begeleiding van patiënt met angst bij een nieuwe arts!

Prettig en ontspannen

Peter Horvers

Wat mijn persoonlijke ervaring(en) betreft, elke keer wederom goede service, prima ontvangst, goede uitleg en informatie.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Sterk; goede service, prettige ontvangst, prima uitleg- en informatie.

mw. H.J.M.Kuijten-Dijkmans

N.v.t

Ed Jager

Prima zeer kundige medewerkers

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Een slechte zaak is dat de wifi noet werkt en wel al 4 maanden als je dan al de hele dag moet wachten is dit wel een verbeter punt
Ook doet maar 1 tv scherm het van de 6 tv toestellen in de...
Ook doet maar 1 tv scherm het van de 6 tv toestellen in de achterste lounge zijn enige leeslampen kapot misschien iets voor de technische dient

G. v.d. Meulen

Prima. Al jaren klant.