De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Christine van Kranenburg

Vriendelijke ontvangst, fijn alles onder een dak. Direct een behandelplan en kosten duidelijk.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Sterk punt is dat alles onder 1 dak gevestigd is, snelle afspraken voor het hele traject.
Vervelend was wel dat er na onder narcose geweest te zijn, niet zoals beloofd, de volgend dag is gebeld. Hierdoor is er informatie niet doorgegeven en hoor ik na 1,5 week dat ik mijn neus niet had mogen snuiten. Te laat...

antonius

Gewoon goed

nee

Anoniempje

Wel vaak lang wachten terwijl afspraak op tijd gemaakt is

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Tijden beter in acht nemen

Het is zeer goed bevallen en nog steeds waar zou je anders heen gaan hier hebben ze als onder twee gebouwen zitten kan niet beter genoeg ruimte om te parkeren

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Als je belt dat het zo lang duurt voordat je aan de buurt bent.
En evt ook s avond er naar toe zo kunnen tot 9 uur of zo

Ton Engels

Goed verzorgt. En vakkundig aan de Bali ontvangen .
De behandeling zijn altijd goed en vakkundig uitgevoerd, ervaart goed geluisterd naar de patiënt .

A.Zwartelé

Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis door de vriendelijke mensen waar ik mee te maken kreeg en in een later stadium die dag met de deskundige uitleg over wat me te wachten stond.Over de... Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis door de vriendelijke mensen waar ik mee te maken kreeg en in een later stadium die dag met de deskundige uitleg over wat me te wachten stond.Over de behandeling niets dan lof en met de nazorg was niets mis mee.Ik kan alleen maar zeggen:puik.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Dit is geen verbeterpunt,maar een groot pluspunt.We hebben aan de balie verteld dat pijnbestrijding kan worden bestreden door 3 dagen voor de behandeling 1000mg paracetamol per dag in te nemen.Daar... Dit is geen verbeterpunt,maar een groot pluspunt.We hebben aan de balie verteld dat pijnbestrijding kan worden bestreden door 3 dagen voor de behandeling 1000mg paracetamol per dag in te nemen.Daar werd gelijk een aantekening van gemaakt.

Inge van bakel

Heel erg goed. Fijne sfeer en ontzettend aardige mensen waar je door geholpen word.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Tot nu toe geen op of aanmerkingen

Een prettig binnenkomen er straalt rust uit een belangrijk punt voor dat alles begint.
Verder is alles overduidelijk de uitleg en al wat erbij komt kijken. Er wordt de tijd voor je genomen en ze nemen de tijd voor je. En er zijn geen wachttijden alles werkt achter elkaar door. Dat is zeer prettig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Verbeterpunten, hou dit vast.

michael Taken

Tot op vandaag voor een 7,5

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Uitleg wat wel wat niet vergoed wordt / en de fakturen na kijken en prijs afspraak ?