De website
Contact met medewerkers
Intake afspraak
Had u vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverlener(s)?
Hoe beoordeelt u het (voorlopige) resultaat van uw behandeling?
Afspraak maken

Zeer professioneel. Ben tot nu toe prima te spreken over de behandelingen, die ik heb gehad.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zoeken op internet (bijv. Google)

AJB Hugens

Uit stekende serves en kwaliteit

Advertentie huis-aan-huisblad

L.Coolegem

Op aanbeveling (van vrienden/kennissen)

De kliniek is bij mij over gekomen als zeer positief, wat betreft accurate aanpak, deskundigheid, vriendelijkheid en uitstraling.

TV reclame

Ik ben erg tevreden en netjes geholpen. Zeer klantvriendelijk.

Wilma van de Wouw Schoenmakers

De eerste keer na t intake gesrek met lood in de schoenen ,maar hoe jullie je op je gemak kunnen stellen is super! Heel het team wat voor mij zich heeft ingezet was SUPER en met name Harout. 2... De eerste keer na t intake gesrek met lood in de schoenen ,maar hoe jullie je op je gemak kunnen stellen is super! Heel het team wat voor mij zich heeft ingezet was SUPER en met name Harout. 2 werknemers vond ik minder prettig,ik zal zeker andere mensen jullie kliniek aanraden.

Op aanbeveling (van vrienden/kennissen)

Openingstijden niet van deze tijd, als je een baan hebt,, zeker buiten de stad, is het niet mogelijk om tussen door even naar Best te komen, in de avonduren een aantal uren open voor mensen die... Openingstijden niet van deze tijd, als je een baan hebt,, zeker buiten de stad, is het niet mogelijk om tussen door even naar Best te komen, in de avonduren een aantal uren open voor mensen die werken zou hier een oplossing voor kunnen zijn.
Telefonisch slecht te bereiken, callcenter uiteindelijk wel en dan wordt je wel snel terug gebeld door een assistente
Op woensdag voor pasen gebeld en uiteindelijk niet meer voor de feestdagen een drukplek kunnen laten behandelen is niet fijn

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Telefoongids (of digitale telefoongids)

Hans Waeyen

Geen enkel minpunt ! Prima contact, prima behandeling

TV reclame

Anske Doevendans

Zeer goede ervaringen. Snel geholpen en als je pijnklachten hebt, wordt je onmiddellijk geholpen.

Weet ik niet (meer)

aarts

Ronduit slecht

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Zoeken op internet (bijv. Google)