Bas de Kuyper

Comfortabel en veilig

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.

Er wordt altijd vriendelijke aandacht aan je gegeven, communicatie is meer dan helder. Bij elke stap van het onderzoek wordt duidelijke uitleg gegeven en elke mogelijke vraag wordt beantwoord.... Er wordt altijd vriendelijke aandacht aan je gegeven, communicatie is meer dan helder. Bij elke stap van het onderzoek wordt duidelijke uitleg gegeven en elke mogelijke vraag wordt beantwoord. Iedereen is aardig en er is altijd ruimte voor een grap en een lach. Het verschilt per onderzoek hoe druk je het hebt, maar er is vrijwel altijd vrije tijd en dan mag je ook lekker doen wat je wilt. De gezamelijke ruimte is gezellig ingericht.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Bas, Wat een mooie en uitgebreide beoordeling, dank! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

René Poiesz

Positief

duidelijkheid, gemoedelijk, hygiënisch, goede samenwerking van en naar collega's / proefpersonen. Kortom: prettige omgeving om te verblijven

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste René, Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Nienke Hiddink

Goed, goede sfeer

Alles werd helder gecommuniceerd ruim van te voren, heel fijn. Ik heb zelf altijd genoeg tijdsbesteding bij mij.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Nienke, Fijn om te lezen dat je een goede deelname hebt gehad en er een goede sfeer hing. Dank voor het achterlaten van de feedback! Met vriendelijke groet, CHDR

Pleun van der Vlies

Super goed! Hele vriendelijke verpleging.

De sfeer was heel goed, prima eten en leuke mensen. De communicatie had soms beter gekund als er meer duidelijkheid was over tijden waarop je metingen had

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Pleun, Dank voor de mooie beoordeling! Wij zullen je verbeterpunt bespreken. Fijne dag! Met vriendelijke groet, CHDR

Shenna

Leuke sfeer, goed eten. Tijd verdrijf zelf ingevuld

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Shenna, Wat fijn dat je een goede deelname hebt gehad bij ons! Met vriendelijke groet, CHDR

Raymond van der Hoeven

Gezellige tijd om even tot rust te komen van het hectische leven

Veel leuke mensen leren kennen. Vriendelijk en betrokken personeel. En prettige omgeving waar je genoeg rust kan nemen.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Raymond, Dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat je een gezellige tijd hebt gehad bij ons. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Nikée

Het was een fijne ervaring. Alles is altijd goed geregeld bij het CHDR.

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, korte wachttijden.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Nikée, Dank voor de 5-sterren beoordeling! Wat fijn dat je een fijne ervaring hebt gehad bij ons. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Emiboekenkruger

Prettig, fijne locatie en aardige mensen

Afspraken liepen efficiënt, daardoor vaak eerder naar huis. Communicatie was duidelijk, wist wat ik kon verwachten bij de afspraak

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Emi, Wat goed om te lezen dat je eerste deelname bij ons zo goed is bevallen! Dank voor de mooie feedback. Met vriendelijke groet, CHDR

Pelle Domela Nieuwenhuis Nijegaard

Prettig en professioneel.

De communicatie was goed, de sfeer ook en ik was vaak sneller klaar dan van tevoren werd gezegd.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Pelle, Fijn om te lezen dat je de deelname als prettig en professioneel hebt ervaren! Met vriendelijke groet, CHDR

Annelies Haspers

Fijn.

Vriendelijk personeel dat alle informatie geeft waar je behoefte aan hebt maar ook ziet als dat niet nodig is en je dan snel door alles heen helpt.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Annelies, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat de deelname fijn is geweest. Met vriendelijke groet, CHDR