Sam Kooper

Het verliep soepel en als ik problemen had werden die snel opgelost

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.

Ik vond de sfeer goed, en ik was een keer wat vergeten/kwijtgeraakt, maar dat werd op de dag zelf opgelost.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Sam, Dank voor de mooie beoordeling! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Wies van Breemen

Ik heb nu 5 keer deelgenomen en heb van elke deelnamen genoten! Ze vallen altijd mee en zijn soms ronduit leuk. Ik kijk vooral heel postief terug naar mijn verblijf van 2,5 week op het CHDR. Ik heb... Ik heb nu 5 keer deelgenomen en heb van elke deelnamen genoten! Ze vallen altijd mee en zijn soms ronduit leuk. Ik kijk vooral heel postief terug naar mijn verblijf van 2,5 week op het CHDR. Ik heb toen echt vrienden gemaakt die ik nog steeds regelmatig zie.

De Sfeer vind ik erg prettig en soms zelfs ronduit gezellig. Vooral Savonds na het avond eten is het vaak erg leuk. Ik denk dat dit komt doordat iedereen er toch maar zit en zijn/haar tijd zit af te... De Sfeer vind ik erg prettig en soms zelfs ronduit gezellig. Vooral Savonds na het avond eten is het vaak erg leuk. Ik denk dat dit komt doordat iedereen er toch maar zit en zijn/haar tijd zit af te wachten dit zorgt er voor dat veel mensen open staan om te socializen. Het enige jammer is dat je niet op eigen houtje naar de 7de verdieping kan om te tafeltennisen.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Wies, Wat goed om te lezen dat alle keren bij ons zo goed zijn bevallen! Wij gaan je verbeterpunt meenemen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, CHDR

Lotte Paauw

Prettig, goed georganiseerd en fijne communicatie.

Snelle uitbetaling. Artsen en verpleegkundigen zijn altijd heel erg duidelijk in wat ze van je verwachten. Jammer dat veel verpleegkundigen op de locatie Zernikedreef niet zo goed bloed kunnen... Snelle uitbetaling. Artsen en verpleegkundigen zijn altijd heel erg duidelijk in wat ze van je verwachten. Jammer dat veel verpleegkundigen op de locatie Zernikedreef niet zo goed bloed kunnen prikken. Het is mij geregeld overkomen dat dit herhaaldelijk niet lukte.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Lotte, Dank voor je feedback. Wij gaan je verbeterpunt bespreken. Fijne dag! Met vriendelijke groet, CHDR

Dhr, Ammerlaan

Heftig maar wel.alles goed geregeld.

Goede communicatie, goede sfeer en nuttige tijdsbesteding

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste meneer Ammerlaan, Dank voor de mooie 4-sterren beoordeling en het achterlaten van de feedback! Met vriendelijke groet, CHDR

Sem Erkens

Erg positief, vriendelijk personeel

Ik vond het verblijf erg goed en fijn! Communicatie was soms wat minder tussen verpleegkundigen en ik omdat ze zelf ook niet altijd wisten wat er moest gebeuren

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Sem, Fijn om te lezen dat je de deelname is erg positief hebt ervaren. Wij nemen je verbeterpunt mee! Met vriendelijke groet, CHDR

Charly Penders

Leuk en rustgevend.

Ik heb 17 dagen verbleven in het CHDR en daardoor veel tijd voor mezelf gehad. Ik heb veel vrienden gemaakt en kunnen werken aan persoonlijke taken. De onderzoek dagen waren de enige drukke dagen... Ik heb 17 dagen verbleven in het CHDR en daardoor veel tijd voor mezelf gehad. Ik heb veel vrienden gemaakt en kunnen werken aan persoonlijke taken. De onderzoek dagen waren de enige drukke dagen maar daar had ik geen last van.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Charly, Dank voor het achterlaten van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je een fijne tijd hebt gehad bij ons. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

jan haegens

Het was algemeen genomen een heel positieve ervaring, vriendelijk en goed opgeleid personeel, waarvan je merkt dat ze graag werken bij CHDR,

Communicatie was top! in die mate dat ik als ik een vraag had, ik niet verwachte dat daar meteen op in ging zou worden gegaan, maar telkens werd de tijd me genomen om me uitleg te geven. dit zowel... Communicatie was top! in die mate dat ik als ik een vraag had, ik niet verwachte dat daar meteen op in ging zou worden gegaan, maar telkens werd de tijd me genomen om me uitleg te geven. dit zowel voor het onthaal en communicatie per mail, verplegend personeel en artsen. algemeen was de sfeer uitmuntend. fijne groep mensen, leuke gesprekken, aangename kamergenoot. Ik heb vooral de tijd genomen om te studeren. wat me prima gelukt is. de extra activiteiten zoals yoga vond ik ook heel leuk. enige dat ik zou wensen (maar absoluut begrip dat dat niet mogelijk is) is een korte wandeling buiten.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Jan, Wat goed om te lezen je een hele positieve ervaring hebt gehad en wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven. Dank daarvoor! Tot de volgende deelname. Met... Beste Jan, Wat goed om te lezen je een hele positieve ervaring hebt gehad en wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven. Dank daarvoor! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Patricia Liebregts

Prima verzorging en weinig last van de ingrijpen bij het onderzoek.

Duidelijke communicatie over afspraken, gezellig eten met elkaar tijdens diner en nog gesjoeld, gepingpongd en diverse leuke spelletjes gespeeld.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Patricia, Wat een mooie beoordeling! Goed om te lezen dat je een fijne deelname bij ons hebt gehad. Met vriendelijke groet, CHDR

Mees Cornelisse

Minder belastend dan verwacht, goed geïnformeerd, vriendelijke interacties.

het was duidelijk wat verwacht was van mij en wat ik kon verwachten van het onderzoek. Er was geen gespannen sfeer, alles werd rustig gedaan en gaf vertrouwen dat er niks mis ging.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Mees, Fijn om te lezen dat de deelname is bevallen! Met vriendelijke groet, CHDR

Mathijs

Helemaal mooi

Goeie communicatie en leuke sfeer

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Mathijs, Wat goed om te lezen dat deelname is bevallen! Dank voor het achterlaten van de feedback. Met vriendelijke groet, CHDR