Cevo

saar kersemans

Een goed bedrijf en klantvriendelijk

Reactie Cevo:

Bedankt om de tijd te nemen om deze positieve ervaring te delen, het doet ons plezier!

Patrick Van Ginneken

Het product op zich is goed, zoals je het zou verwachten.
MAAR: de toestand van het gekregen product was zeer slecht.
- kanten van enkele pakken beschadigd.
- het is buiten in de...
Het product op zich is goed, zoals je het zou verwachten.
MAAR: de toestand van het gekregen product was zeer slecht.
- kanten van enkele pakken beschadigd.
- het is buiten in de regen gestockeerd met andere woorden ik heb elke plaat moeten droog vegen en de bovenste plaat was gedegradeerd door UV (directe zon op de platen).
Hier koop ik nooit meer mijn isolatie.

Reactie Cevo:

Bedankt voor uw review. We vinden het zeer spijtig te vernemen dat uw bezoek aan onze winkel niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven namelijk elke dag naar de beste service en kwaliteit.... Bedankt voor uw review. We vinden het zeer spijtig te vernemen dat uw bezoek aan onze winkel niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven namelijk elke dag naar de beste service en kwaliteit.

Johan Van Eijck

Teleurgesteld

Reactie Cevo:

Mag ik u vragen contact op te nemen via onze website met uw verdere opmerkingen, zodat we dit intern kunnen onderzoeken.

Franswa Houtmeyers

Uitstekend

Johan Billen

Mensen van hun woord, met tijdelijke levering.

Reactie Cevo:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie, het doet ons deugd!

Ben

Reactie Cevo:

Bedankt dat u de tijd neemt om onze winkel te beoordelen!

Guillaume Moyson

Heel vriendelijk en snelle klanten service!

Reactie Cevo:

Uw woorden doen ons plezier! U mag erop blijven rekenen dat u bij ons steeds de beste service krijgt, daar zorgen we dagdagelijks voor!

Pierre Marys

OK

rudi poelaert

Correct. Prima prijs/kwaliteit

Beken

Ik ben helemaal tevreden van de hulp en ontvangst aan de receptie
Ik ben zeker niet tevreden aan het afhaalpunt
Niet vriendelijk en niet behulpzaam