Marion Willemse

Goedemiddag dames,
Onlangs voor de eerste keer een bh gekocht van Prima Donna die veel te groot was.
Goedemiddag dames,
Contact opgenomen met één van de dames bij ChillyHilversum die mij vertelde dat ik het zo kon terugsturen met bijbehorende label.
Vandaag werd mijn geld teruggestort.
Maar wat ik een teleurstelling vond was dat er €5 vanaf werd gehouden. Dat zal de retourkosten zijn geweest.
Voor mij een reden om beter te lezen en nóóit meer lingerie via een website te kopen.

Vriendelijke groet,
Marion Willemse

Niet

Niet

Beste Marion Willemse,
Beste Marion Willemse,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Wij vinden het vervelend dat het voor u helaas niet gelukt is om online de juiste beha te vinden. Onze klantenservice helpt u hier graag telefonisch bij, en uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel voor het opmeten van de juiste maat en vinden van goed passende lingerie. Bij bestellingen boven de €65,- rekenen wij geen verzendkosten, en ruilen is bij ons gratis. Voor alleen een retourzending rekenen wij €5,- retourkosten.

Paula De Block

Niets dan goeds over jullie bedrijf.

Vlotte bestelling en keurige levering.

Lay-out voor een Belgische adressering is verwarrend voor Be-klanten. Belangrijk voor Facturatie en Levering.
(Naam,voornaam,straat en nr,postcode voorafgegaan door B,naam gemeente) .

Pauline Agteres

Betrouwbaar

Duidelijk

Geen idee

Beste Pauline Agteres,
Beste Pauline Agteres,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en onze website. Wij verwelkomen u graag een volgende keer weer in onze webshop of onze winkel!

Hans Gerrits

Mooi website en snelle levering
Alles netjes verpakt.

Maat zoeken

Sonja Meijer

Netjes en verzorgd

goed

ik kan geen maat tabel vinden

Elona Verlaat

Mooie badkleding

Mooie badkleding, veel keuze en merken.

Levering duurt vaak erg lang, prima maar wel iets om rekening mee te houden.

Bete Elona Verlaat,
Bete Elona Verlaat,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de ruime keuze, en merken uit ons assortiment. Wij werken met onze eigen voorraad en die van onze leveranciers. Het kan soms onverhoopt voorkomen dat een artikel in na-productie is en hierdoor een vertraging heeft opgelopen. Wij streven er naar om u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden, en uiteraard om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te kunnen leveren. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!

Joke Hulshoff

Goede ervaring, aardige werknemers

goede service

bezorging kan lang duren

Marleen Hendriks-Houtriet

Plezierig professioneel

prachtige merken
zeer klantvriendelijk
denken echt met de klant mee

blijf zo vriendelijk en laagdrempelig

Esmeralda Waars

Goede ervaring

Duidelijke site.

Soms wat problemen met langere levertijden,er word wel meteen contact over opgenomen.