Els Van Empelen

Een prima ervaring

Duidelijke en makkelijke site voor plaatsen van een bestelling.

Levertijd aanpassen. Bij de bestelde beha stond 1 - 5 werkdagen. Na bestelling geplaatst te hebben bleek dit vele malen langer. Bij een vorige bestelling was dit ook zo. Voor mij een rede om recent... Levertijd aanpassen. Bij de bestelde beha stond 1 - 5 werkdagen. Na bestelling geplaatst te hebben bleek dit vele malen langer. Bij een vorige bestelling was dit ook zo. Voor mij een rede om recent een bestelling te plaatsen bij Annadiva waarbij voor betaling de levertijd duidelijk was en nagekomen.

m van dongen

Uitstekend

erg goed geholpen aan de telefoon, daardoor kon ik makkelijk een keuze maken op de site

geen idee. Online juiste bh bestellen is en blijft lastig

Annelies ten Velde

Mijn bestelling was op korte termijn niet leverbaar maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vertraging en werd mij de keuze gegeven de bestelling te schrappen of wachten. En kreeg ook de... Mijn bestelling was op korte termijn niet leverbaar maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vertraging en werd mij de keuze gegeven de bestelling te schrappen of wachten. En kreeg ook de verwachte datum door.

Goede communicatie.

Bastiaan v

Lange, lange levertijd

Goede interactie en overzicht

Nvt

Astrid Hoge

Heel goed, Chilly Hilversum is al jaren een erkend fenomeen op lingerie gebied met fijne service

Veel keuze, goede communicatie

Nog meer voorraad en minder bestelvertraging

Daniëlle

Prima.

Geen.

Geen.

Ellen Van de kolk-willemse

Duidelijk en snelle service

Overzichtelijke site, prachtige merken.

Soms onduidelijk wanneer order te ontvangen. Staat bv 5 dagen blijkt toch al eerder bezorgd.

A Bolhuis

Zeer positieve ervaring.
In de winkel , maar ook online.
Goede informatie over de bezorging van de bestelling.

Goede kennis van zaken.
Zoals vermeld goede afhandeling na bestelling online.

Ik zou op het moment geen verbeterpunten weten.

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste A Bolhuis,
Beste A Bolhuis,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van uw feedback. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service in zowel onze winkel al op de webshop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop, en verwelkomen u graag een volgende keer weer online of in onze winkel!
Het ChillyHilversum team.

L bakker-lucie