O Verburg

Asortiment

Graag meer gevarieerde dames als model, ik zie graag meer verschillende kleuren. Zelf kom ik uit een heel grote, gemengde familie, ook mijn man heeft een prachtig krokant kleurtje, prachtige kindjes... Graag meer gevarieerde dames als model, ik zie graag meer verschillende kleuren. Zelf kom ik uit een heel grote, gemengde familie, ook mijn man heeft een prachtig krokant kleurtje, prachtige kindjes als mix van beiden en ik merk dat ook al heb ben ik jarenlang met veel plezier in ‘t Gooi naar de middelbare school gegaan, heb er veel vrienden en familie en nog steeds winkel ik daar het liefst - ik herken mijzelf niet in reclames / commercie. Ikzelf heb het zelfvertrouwen mij daar niet negatief door te voelen bejegend. Nu ik moeder ben zie ik dat daar nog veel winst is te behalen. Dus graag meer diverse dames op de site en misschien ook een tikkeltje meer kleur in de aangeboden lingerie: Gooische verfijning met een twist!

Mieke Blok

Ik heb prima ervaring met Chilly

Groot assortiment en snel

Diny Voortman

Heel goed

Prima service!

Geen verbeterpunt !

Leotine Deckers

Alleen maar positief

zeer goede klantenservice en oplossen van klachten, leveringen en verpakkingen

zou ik niet zo gauw weten, behalve damesslips in maar XS

A.Dijkers

We kunnen niet anders zeggen dan goed.

Altijd juiste informatie over levertijden.

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste A.Dijkers,
Beste A.Dijkers,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie met de klantenservice. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Het ChillyHilversum team.

Riëtta Bottenheft

Super geholpen

Weten waar ze het over hebben. PERFECT

P.M.

Veel keus in mijn merk en in mijn maat!

Veel keus in de verschillende bh's van mijn merk, alle maten beschikbaar of te bestellen. Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Bij pakketjes door de brievenbus zou ik voor brievenbuspakketjes kiezen (pakketpost). Ongeveer 50 eurocent duurder, maar met track en trace.

Tienka Eeftink-Dozeman

Ik bestel altijd via webshop. Laatste bestelling was prima verzorgd. 1 keer gebruik gemaakt van retour zending dit was geen enkel probleem.

Op de hoogte brengen van nieuwe items

Tip: Aangeven of een BH onder een wit uniform kan worden gedragen

S.C. Paulusma

Duidelijk.

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste Liesbeth Harmsel,
Beste Liesbeth Harmsel,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel of op de webshop!
Het ChillyHilversum team.