z savic

Ik ben zeer tevreden, personeel was echt professioneel en met veel kennis! Ik kom graag terug!

Personeel heeft ontzettend goed zijn werk gedaan en ook vriendelijk geweest

Ik weet niet wat ik zal moeten zeggen! Iets mee uitverkoop?

Beste Z Savic,
Beste Z Savic,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel of op onze webshop.

Ans Schiffelers

Positief

Duidelijkheid

Ga zo door

Emile Geilen

Correcte levering

Grote collectie

Iets ruimere keuze in luxe dames pyama's

Ingrid Hermans

Duidelijke website en communicatie per mail. Snelle bezorging. Leuke verpakking met persoonlijk kaartje.

Het werd sneller geleverd dan aangegeven.

Niks!

Beste Ingrid Hermans,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Fijn dat de communicatie en de levering van uw bestelling goed zijn verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Met...
Beste Ingrid Hermans,

Karin van Vliet

Altijd goed, ruime keus, duidelijke website

Veel keus

Website via telefoon kun je maar 1 optie tegelijk aanklikken dus als keer merken wil bekijken moet je hem eerst laten laden en dan in het menu een volgend merk aanklikken dan weer laden en dan weer... Website via telefoon kun je maar 1 optie tegelijk aanklikken dus als keer merken wil bekijken moet je hem eerst laten laden en dan in het menu een volgend merk aanklikken dan weer laden en dan weer keuze maken, laden enz.

Anita Rocchi

Goede ervaring; er wordt meegedacht en tijdig gereageerd m.b.t. bestelling

servicegerichtheid en snelheid

nu geen tips

M Hoefs

Uitstekend

Leuke aanbiedingen

Nog meer aanbiedingen haha

Lenie Van der horst

Altijd heel aardig personeel en goed bereikbaar

Geven goed advies als ik vragen heb over maten etc.

Zou niet weten

Beste Lenie van der Horst,
Beste Lenie van der Horst,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van een review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van onze klantenservice. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op onze webshop of in onze winkel!
Met vriendelijke groet,\

Maria Heesakkers

Uitstekend. Per mail krijg ik bericht over het verloop van de levering.

Mooie goed afgewerkte bh's.

L.W.E.C Angel

Uitstekend!

Goede communicatie vooraf, netjes verpakt, leuk persoonlijk kaartje bijgevoegd!

Geen.