Patrick

Vriendelijke klantenservice

Snelle reactie op e-mail en vriendelijk geholpen

Duidelijker op de website aangeven dat de levertijd 5+ dagen is.

H.M Joling Alblas

Goede website , correcte levering

correcte levering

Brigitte Koppen

Aardige mensen, persoonlijke aandacht en zeker niet opdringend.

verstand van zaken

vaak tewarm in de winkel

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste Brigitte Koppen,
Beste Brigitte Koppen,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Fijn dat u tevreden bent over de service in onze winkel. Wij zullen uw feedback over de temperatuur van de winkel meenemen. Voor nu wensen wij u een fijne dag!
Het ChillyHilversum team.

Arnie de Fost

Heldere site, snelle levering, goede communicatie, prima kwaliteit product(en)

Prijs- kwaliteit

N.v.t.

Marion

Goed assortiment met kwalitatieve producten en snelle levering. Zeer tevreden.

Nieuwe collecties snel te bestellen.

Niet direct inzicht of volledige bestelling op voorraad is. Kreeg later mail dat deel niet meteen beschikbaar was.

Lydeke Beverloo

Prima webshop. Er is in alle fasen van het proces inzicht in de stand van zaken van de bestelling. De levering is op het aangegeven tijdstip en het assortiment is erg uitgebreid. Voor elk wat wils.... Prima webshop. Er is in alle fasen van het proces inzicht in de stand van zaken van de bestelling. De levering is op het aangegeven tijdstip en het assortiment is erg uitgebreid. Voor elk wat wils. Als je je maat weet kan er niets fout gaan.

Groot assortiment in alle maten. Marktconforme prijzen.

Misschien zou de levering iets snellen kunnen. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

alexandra de wit

Betrouwbare winkel waar je goed wordt geadviseerd door zeer kundige vertrouwde gezichten.

Zeer kundig en eerlijk advies

Robert

Heel fijn bedrijf dat afspraken nakomt en snel levert

Goede website

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste Robert,
Beste Robert,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en verwelkomen u graag een volgende keer weer op onze webshop of in de winkel!
Het ChillyHilversum team.

Marleen Otjes van Laar

Gewoon goed

Alles goed

Consuelo Jacobs

Fijne bediening, geduldig, rustig, behulpzaam

ze hebben van alles wat maar ik denk toch dat ze iets meer hebben voor de vrouw met vollere boezem.

nee is uitstekend